• Schoenborsteltje voor onderweg - Hiking borstel

Schoenborstel voor wandelaars

Schoenborstel voor wandelaars - borstel voor wandelschoenen

Fournituren – Schoenverzorging en schoenborstels. Onderhoud is het toverwoord als je het hebt over duurzame verzorging van jouw schoenen. Regelmatig schoonmaken, onderhouden en verzorgen van jouw schoenen zal niet alleen de levensduur van jouw schoenen aanmerkelijk verlengen, het zorgt er ook voor dat jij netjes voor de dag komt. Houd jij van een leuke hiking tocht in de vrije natuur? Dan hebben jouw wandel- of bergschoenen wel wat te verduren. Reinig de schoenen onderweg met behulp van deze handige, compacte schoenborstel waar jij ook de zolen mee schoon kunt maken. Afmeting: 10cm - Verkoop per stuk.

Ook voor thuis hebben wij een handige schoenzoolborstel voor je - voor het grote schoonmaakwerk gebruik jij onze reiniger voor schoenen. Impregneer jouw schoenen regelmatig om ze tegen vuil en vocht te beschermen. Het gebruik van een schoenlepeltje voorkomt ingetrapte schoenen.

Borstel voor schoenzolen

Lopend in de ruige natuur neem jij met jouw wandelschoenen veel vuil en rommel. Zeker bij het gebruik van profielzolen, waar het vuil zo lekker tussen de groeven gaat zitten. Maak jouw schoenzolen schoon met deze handige borstel voor hardnekkig schoenvuil.

Hoe dan?

Haal jezelf geen onnodig werk op de hals, maar laat de schoenen eerst goed drogen voor het reinigen, bij voorkeur met de zolen naar boven. Verwijder met de houten punt van de borstel het ergste vuil van tussen de zolen. Doe dit bij voorkeur buitenom rondspringend vuil in een schone keuken te voorkomen. Nu kan je met de 2 soorten haren van de borstel de rest van het vuil verwijderen en de randen van de schoenen schoonmaken. De schoenzoolborstel kan je zowel nat als droog gebruiken en is geschikt voor alle soorten schoenen met een zwaarder profiel. Vanwege de combinatie van haren van tampico fiber en varkenshaar wordt zowel grof als fijn vuil doeltreffend verwijderd. Gebruik je de borstel voor de bovenzijde van de schoenen, zorg er danvoor dat er geen vuil in de borstelharen is achtergebleven.

Specificaties:

Samenstelling: Geölied beukenhout met borstels van tampico fiber en varkenshaar - volledig natuurlijke borstel. Afmeting: 10 centimeter. Borstelharen: 1,5cm. Verkoop per stuk.

Alles voor schone schoenen:

  • Reiniger voor schoenen
  • Schoenzoolborstel
  • Impregneerspray voor leer, suède en canvas - ook verkrijgbaar in DUURZAME versie zonder drijfgas
  • Schoenaantrekker – schoenlepel

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoenborsteltje voor onderweg - Hiking borstel

  • Merk: Redecker
  • Model:382510
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor leer en suèdeImpregneerspray voor leer en suède – tegen vocht en vlekken.Fourni..

€12,95

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenzool BorstelSchoenzool Borstel reinigt profielzolenFournituren – Schoenverzorging en schoenbor..

€7,95

Reiniger voor schoenen - effectief tegen vuil

Reiniger voor schoenen - effectief tegen vuil

Schoenen schoonmakenSchoenen schoonmaken: voor alle leer en textielSchoenverzorging: Schoenen effect..

€9,95

Tags: Schoenborstel kopen, Schoenborstel bestellen, deurmat met borstel kopen, deurmat met borstel bestellen, voetveeg kopen, voetveeg bestellen, schoenborstel kopen, schoenborstel bestellen, schoenborstel online kopen, schoenborstel online bestellen, schoenborstel, wandelschoenen schoonmaken, profielzolen schoonmaken, hiking brush, borstel voor wandelschoenen, borstel voor bergschoenen, borstel voor zolen