• Borduurpakket Egeltje - Goedkoop borduurpakket met telpatroon

Goedkoop borduurpakketje

Goedkoop borduurpakketje: Telpatroon Egeltje

Handwerken - Borduren. Wij hebben voor jou een uitgebreide serie met zeer voordelig geprijsde borduurpakketten met telpatroon. Dit voordelige borduurpakketje van Riolis bevat alles dat je nodig hebt: dit borduurpakket wordt namelijk geleverd inclusief de borduurstof en met 14 kleuren borduurgaren. Direct aan de slag dus! Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt deze schattige egel op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Dit borduurpakketje is ideaal voor als jij nog niet zoveel geborduurd hebt. Afmeting: 15 x 18cm. Model: Egeltje.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Jij borduurt 5 kruisjes op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren. Het gebruikte borduurgaren is van wol/acryl.

Compleet borduurpakket

Het borduurpakket is voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de (deels bedrukte) borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou toch nog wat te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Egeltje - Forest dweller. Afmeting: 15 x 18cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, wol/acryl borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus

Wij hebben nog meer goedkope telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Egeltje - Goedkoop borduurpakket met telpatroon

  • Merk: Riolis
  • Model:ri-2093
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

GOEDKOOP: Borduurpakket Baby Vosje - Incl borduurgaren en stof

GOEDKOOP: Borduurpakket Baby Vosje - Incl borduurgaren en stof

Goedkoop Borduurpakket BabykamerGoedkoop Borduurpakket Babykamer - Borduurpakket voor kraamvisiteHan..

€9,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

Voordelig borduurpakket - Terriër Hondje

Voordelig borduurpakket - Terriër Hondje

Nederlands Borduurpakket HondjeNederlands Borduurpakket Hondje - inclusief telpatroon, stof en DMC b..

€7,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna