• Borduurpakket Geboortetegel - Kruissteekpakket Beer op kussen

Borduurpakket Geboorte

Borduurpakket Geboorte – Kruisteekpakket voor jongen of meisje

Handwerken – Borduurpakket voor geboorte van Vervaco. Een geboorte is iets om bij stil te staan. Vereeuwig de geboorte van een (klein)kind door het zelf borduren van een geboortegel met naam van de baby. Een zelf geborduurde afbeelding is leuk als herinnering of als persoonlijk cadeau. Dit borduurpakket wordt geleverd inclusief telpatroon, DMC borduurgaren en borduurstof, borduurnaald en NL instructie. Voor zowel de geboorte van een jongetje als voor een meisje is het juiste borduurgaren inbegrepen. Afmeting: 22 x 24cm. Afbeelding: Beer op kussen.

Geborduurde afbeeldingen voor geboortes kan jij in allerlei varianten bestellen. Ook SLABBETJES om zelf te borduren leveren wij in verschillende kleuren.

Geboortepakket om te borduren.

Dat is een leuk en origineel cadeau: een zelf geborduurde geboortetegel met naam, geboortedatum, lengte en gewicht van de pasgeboren baby. Je bent er even mee bezig, maar dan heb je ook een leuk en origineel cadeau voor een kraamvisite, dat zeker in de smaak zal vallen! Het pakket is voorzien van voldoende borduurgaren. Bij het borduurgaren is rekening gehouden dat jij kunt kiezen uit de versie voor een jongen of voor een meisje.

Wat zit er in dit borduurpakket?

Dit borduurpakket van Vervaco is voorzien van borduurlinnen, DMC borduurgaren met garenkaart, een borduurnaald, NL-instructie en telpatroon. Ook de letters van het alfabet zijn als patroon inbegrepen, evenals de letters 0-9, zodat jij naam en geboortedatum en/of tijd op de geboortetegelkunt borduren. Jij ontvangt de juiste garens om de afbeelding voor een jongetje of voor een meisje te borduren.

Specificaties:

Borduurpakket Geboorte: Beer op kussen. Materiaal: Aïda borduurstof 100% katoen, 5 kr/cm / 14-ct. 12 kleuren DMC borduurgaren: 100% katoen. Afmeting: 22 x 24cm. Inclusief NL-omschrijving, telpatroon in kruissteek en een borduurnaald. Jij kunt kiezen om een versie voor een jongen of voor een meisje te borduren: de gebruikte kleuren borduurgaren van beide versies zijn inbegrepen, zodat jij de geboortetegel OF voor een jongen OF voor een meisje kunt borduren.

Liever een andere afbeelding?

Kies uit verschillende afbeeldingen voor een geboortegel naar jouw smaak. Het volledige overzicht aan borduurpakketten voor geboorte vind jij HIER, evenals slabbetjes en andere accessoires voor baby’s, die jij zelf kunt borduren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Geboortetegel - Kruissteekpakket Beer op kussen

  • Merk: Vervaco
  • Model:PN-0151012
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €29,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket Schellekoord Geboorte II

Borduurpakket Schellekoord Geboorte II

Schellekoord Geboorte.Schellekoord Geboorte - Geboortegel om te bordurenHandwerken - Borduurpakkette..

€33,50

Borduurpakket Geboorte - Baby met teddybeer

Borduurpakket Geboorte - Baby met teddybeer

Borduurpakket GeboorteBorduurpakket Geboorte – TeddybeerHandwerken – Borduurpakket voor een geboorte..

€17,95

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes blauw

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes blauw

Borduurpakket Babyschoentjes JongenBorduurpakket Babyschoentjes Jongen - Voor geboorteHandwerken – B..

€9,95 €14,95

Slab om te Borduren Wit

Slab om te Borduren Wit

Slabbetje met borduurrandSlabbetjes met borduurrand om zelf te borduren. Dat is een leuk en originee..

€5,95

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket, geboortetegel, geboortepakket, borduurpakket geboorte, kraamcadeau, kraam, borduren, borduurpakket voor geboorte, Eva Rosenstand, Permin