• Borduurpakket Anno 1761 - Merklap met telpatroon

Merklap om te borduren

Merklap om te borduren – Compleet borduurpakket met telpatroon

Handwerken – borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei uitvoeringen voor je. Deze traditionele merklap van Permin uit Denemarken bevat alles dat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Het borduurpakket wordt compleet geleverd, dat wil zeggen inclusief de benodigde borduurstof (100% linnen) en DMC borduurgaren, een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt de klassieke merklap op zeer fijn borduurlinnen op basis van 14 draadjes per centimeter. Jij borduurt in kruissteek. Afmeting: 64 x 54cm.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaalaanbod aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen? Voor het duidelijk lezen van jouw telpatroon gebruik je de magnetische regelteller.

Borduurpakket - Merklap met telpatroon

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren, inlijsten en ophangen als blijvend bewijs van jouw inspanning. Of geef jij de geborduurde afbeelding liever aan iemand cadeau? Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Vroeger werd een merklap meestal gebruikt om te oefenen met steken en patronen. Tegenwoordig is het een mooie, traditionele afbeelding die het goed zal doen in ieder interieur.

Compleet borduurpakket

Borduurpakketten van Permin zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een duidelijke NL-instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: het benodigde borduurgaren, de linnen borduurstof waar jij op borduurt en de borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Bestel informatie:

Dit borduurpakket wordt voor jou bij de leverancier besteld. De levertijd bedraagt normaal gesproken 2 tot 3 weken.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Model Merklap Anno 1761. Afmeting: 64 x 54cm. Het borduurpakket bevat linnen borduurstof (14 dr/cm - 35count), DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus:

In de categorie merklappen hebben wij modellen van diverse leveranciers voor jou ingekocht. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. Om het borduurpatroon gemakkelijk te volgen, gebruik je de magnetische regelteller.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Anno 1761 - Merklap met telpatroon

  • Merk: Permin
  • Model:395490
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €95,00


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 3 regeltellersBorduren ..

€12,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

Borduurpakket Merklap Antiek

Borduurpakket Merklap Antiek

Borduurpakket telpatroon Borduurpakket telpatroon – Compleet borduurpakket merklap ABCHandwerken – V..

€24,95

Tags: Permin, borduurpakket