• AANBIEDING: Borduurpakket Giraffe - Borduren met telpatroon

Borduren in kruissteek - Voordelig NL borduurpakket

Borduren in kruissteek - Voordelig NL borduurpakket met telpatroon: Giraffe

Handwerken – borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei uitvoeringen voor je. Dit is een scherp geprijsd borduurpakket van Lanarte: een gedetailleerde afbeelding van een zachtaardige giraffe. Echt een bijzonder pakket om te borduren en om vervolgens trots aan de muur te hangen, vind je ook niet? Dit Nederlandstalige kruissteekpakket van Lanarte bevat alles dat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Het borduurpakket wordt compleet geleverd, dat wil zeggen inclusief de benodigde Aïda borduurstof en DMC borduurgaren, een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt dit kruissteekpakket op borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur, 5,4 kr/cm (14-count). Jij borduurt in kruissteek met 2 draadjes DMC borduurgaren. Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk. Afmeting: 9 x 31cm.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaalaanbod aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren, inlijsten en ophangen als blijvend bewijs van jouw inspanning. Of geef jij de geborduurde afbeelding liever aan iemand cadeau? Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Dit is een ideaal borduurpakket, wanneer jij nog niet heel ervaren bent in borduren.

Compleet borduurpakket

Elk borduurpakket van Lanarte is voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een duidelijke NL-instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: het benodigde DMC borduurgaren, de DMC borduurstof waar jij op borduurt en de borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Liever een kleinere afbeelding?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jounog wat ingewikkeld? Kijk dan eens bij onze GOEDKOPE borduurpakketjes: hier vind je wat eenvoudiger pakketten onder de 10 euro. Of borduur jij liever een KUSSEN?

Specificaties:

Compleet borduurpakket Giraffe. Afmeting: 9 x 31cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof (5,4 kr/cm - 14count - 100% katoen), DMC borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, een VERGROOT telpatroon en Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus:

Ook van Eva Rosenstand hebben wij prachtige borduurpakketten voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. HANDIG: met DEZE regelteller houd jij goed overzicht van jouw telpatroon.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Borduurpakket Giraffe - Borduren met telpatroon

  • Merk: Lanarte
  • Model:15602A
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €21,50
  • €16,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

ACTIE: Jonge uiltjes - Borduurpakket op Aida-stof, met telpatroon

ACTIE: Jonge uiltjes - Borduurpakket op Aida-stof, met telpatroon

Borduren in kruissteek - Compleet borduurpakketBorduren in kruissteek - Compleet borduurpakket met t..

€29,95 €39,95

Voordelig borduurpakket - 2 giraffes

Voordelig borduurpakket - 2 giraffes

Voordelig Borduurpakket GiraffesVoordelig Borduurpakket Giraffes - bevat telpatroon, stof en DMC bor..

€7,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, Lanarte