• Lage prijs borduurpakket met telpatroon - Het hemelse meer

Scherp geprijsd borduurpakket

Scherp geprijsd borduurpakket - Laaggeprijsd compleet borduurpakket

Borduren: dit complete borduurpakket met een sfeervolle oosterse afbeelding borduur jij in kruissteek. Zoek jij een leuk borduurpakket met een lage prijs? Dan is dit pakket van Riolis net wat jij zoekt. Ieder borduurpakket van Riolis bevat alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: dit borduurpakket wordt geleverd inclusief de rode borduurstof en met 7 kleuren borduurgaren (Anchor - 100% katoen). Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 15 x 15cm. Model: Het hemelse meer.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduren met Anchor borduurgaren

Hoe vind jij deze mooi gekleurde afbeelding van toverachtig meer? De afbeelding en de gebruikte kleurstelling is neutraal voldoende om in ieder interieur een plekje te vinden. Tegelijkertijd borduur jij een tijdloze en sfeervolle afbeelding. Een win-win borduurpakket dus. Bovendienis dit borduurpakket van Riolis buitengewoon scherp geprijsd. Jij borduurt 5 kruisjes op een centimeter met Anchor borduurgaren: het alternatief voor DMC. Jij borduurt met 2 draadjes borduurgaren op rode borduurstof van Zweigart.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Riolis zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Het hemelse meer - Under heaven lake. Afmeting: 15 x 15cm. Het borduurpakket bevat Zweigart borduurstof, Anchor borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek.

Meer keus:

Wij hebben nog meer mooie telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. Borduur met een BORDUURRING voor een beter resultaat.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Lage prijs borduurpakket met telpatroon - Het hemelse meer

  • Merk: Riolis
  • Model:RI-2079
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Borduurpakket met telpatroon - Geisha

Borduurpakket met telpatroon - Geisha

Voordelig borduurpakket met DMC BorduurgarenVoordelig borduurpakket met DMC Borduurgaren - GeishaLag..

€17,95

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual I

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual I

Voordelig BorduurpakketVoordelig Borduurpakket - laaggeprijsd compleet borduurpakketBorduren: dit co..

€7,80

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual II

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual II

Borduurpakket VoordeligBorduurpakket Voordelig - laaggeprijsd compleet borduurpakketBorduren: een co..

€7,80

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna