• Kussenpakket Tijger

Borduurpakket - Kussenpakket Tijger.

Borduurpakket - Kussenpakket Tijger: borduur jouw eigen kussen.

Fournituren - Handwerken - Borduurpakketten. Een kussenpakket van Orchidea is een zelfmaakpakket om zelf een mooi kussen te borduren. Dit model is van een prachtige tijger, die jou van een afstandje doordringend aankijkt. Zelf een kussen borduren is niet alleen een plezierig tijdverdrijf, als je klaar bent heb je ook direct een mooi item, waar je direct iets aan hebt. Bedenk van tevoren waar je je zelfgemaakte kussen neer wilt gaan zetten, of misschien wil je het wel aan iemand cadeau doen. Een mooi zelfgemaakt kussen, daar is altijd wel een plekje voor te vinden, toch? En omdat de stof van het kussenpakket is voorbedrukt, is het ook voor beginners een gemakkelijk pakket om te borduren.

In deze zelfde serie kussenpakketten heeft Orchidea verschillende modellen voor jou ontworpen. Toch niet helemaal jouw smaak? Kijk dan HIER naar het totaakpakket aan kussens om te borduren. Ook voor de bijpassende kussenrug en binnenkussen ben jij bij ons aan het juiste adres.

Kussen om te borduren

Een kussenpakket van Orchidea bevat alles wat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Dit pakket bevat voorbedrukt borduurstramien, de bijpassende garens en een stompe borduurnaald. Kussenpakketten zijn uitstekend geschikt voor de beginnende borduurders. Je hoeft niets uit te tellen of een borduurpatroon te kunnen lezen, maar je volgt gewoon de kleuren van het voorbedrukte stramien. Het kussenpakket is bovendien voorzien van een duidelijke instructie.

Hoe borduur ik een kussen?

Omdat het stramien van het kussenpakket is voorbedrukt, kan jij eenvoudig de kleuren van het patroon borduren met kruissteken. Werk altijd van links naar rechts en borduur bij de eerste toer kruislings een halve kruissteek. Als je klaar bent met die kleur in die rij, werk je van rechts naar links en maak je met een tweede kruislingse halve steek ieder kruisje compleet. Vervolgens verwerk je in de volgende regel deze kleur op dezelfde manier. Het acrylgaren en de naald waar jij mee borduurt, vindt jin inbegrepen in het kussenpakket.

Specificaties:

Samenstelling: Stramien: bedrukt canvas, 100% katoen. Garens: 100 % acryl.

Compleet kussenpakket Tijger - Inbegrepen: Zweigart borduurcanvas, 1,8 kr/cm, voorgesorteerd acrylgaren, naald en omschrijving. Afmeting gereed kussen: 40 x 40 cm.

Made in Germany.

NIET inbegrepen:

Een kussen borduren is ontspannend en je hebt snel een aansprekend resultaat. Vergeet niet om de bijpassende kussenrug mee te bestellen, zodat je je zelfgemaakte kussen in elkaar kunt zetten. Of bestel direct een binnenkussen mee om het kussen mee op te vullen. Nu alleen nog een plekje zoeken, waar je kussen het mooist tot zijn recht komt. Liever een ander ontwerp kussen? Er is keus genoeg - Veel plezier! Trouwens, wist jij al dat jij vergelijkbaar borduurcanvas/stramien ook LOS kunt bestellen?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kussenpakket Tijger

  • Merk: Orchidea
  • Model:9531
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €29,95


Gerelateerde producten

Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen.Binnenkussen van 40 x 40 cm, om te gebruiken voor je zelfgeborduurde kussen of om een m..

€9,95

Kussenrug Zwart - Achterkant voor geborduurd kussen

Kussenrug Zwart - Achterkant voor geborduurd kussen

KussenrugKussenrug - Zwarte achterkant voor een zelf geborduurd sierkussenZelf een kussen borduren? ..

€11,95

Kussenpakket Wolf

Kussenpakket Wolf

Borduurpakket - Kussenpakket Wolf.Borduurpakket - Kussenpakket Wolf: borduur jouw eigen kussen.Fourn..

€29,95

Kussenpakket Uil

Kussenpakket Uil

Borduurpakket - Kussenpakket Uil.Borduurpakket - Kussenpakket Uil: borduur jouw eigen kussen.Fournit..

€29,95

Tags: Kussenpakket, borduurkussen, kussen om te borduren, zelfmaakkussen, kussen om zelf te maken, kussen om zelf te borduren, voorbedrukt, voorbedrukt pakket, voorbedrukt borduurpakket, borduurpakket voorbedrukt, kussen pakket, borduur kussen, borduur kussen pakket