• Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Poedel OP=OP

Extra voordelig Borduurpakket

Extra voordelig Borduurpakket - Laaggeprijsd compleet borduurpakket: Poedel

Borduren: dit complete borduurpakket met een afbeelding van een prachtige poedel borduur jij in kruissteek. Wil jij niet teveel geld uitgeven aan een borduurpakket? Dan is dit borduurpakket net wat jij zoekt. Dit borduurpakket bevat alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: het kruissteek borduurpakket wordt geleverd inclusief de Zweigart borduurstof en 13 kleuren borduurgaren. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 25 x 25cm. Model: Poedel.

Dit is een laatste exemplaar, maar er zijn uiteraard zijn er nog veel meer goedkope borduurpakketten voor jou beschikbaar. Kijk HIER maar eens. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduren in kruissteek - Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Riolis zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen. Bovendien is dit mooie borduurpakket nog super scherp geprijsd ook.

Toch liever voorbedrukt?

Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Poedel - Poodle. Afmeting: 25 x 25cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof (14 ct), 13 kleuren wol/acryl borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek.

Meer keus:

BORDUURRING voor een beter resultaat.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Poedel OP=OP

  • Merk: Riolis
  • Model:ri-1635
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,99


Gerelateerde producten

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Voordelig borduurpakket - Tijgerwelpje

Voordelig borduurpakket - Tijgerwelpje

Voordelig Borduurpakket TijgerwelpjeVoordelig Borduurpakket Tijgerwelpje - telpatroon, stof en DMC b..

€7,95

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual I

Goedkoop borduurpakket met telpatroon -Spiritual I

Voordelig BorduurpakketVoordelig Borduurpakket - laaggeprijsd compleet borduurpakketBorduren: dit co..

€7,80

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, afgeprijsd borduurpakket, goedkoop borduurpakket, voordelig borduurpakket