• Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Uilen Familie

Voordelig Borduurpakketje kruissteek

Voordelig Borduurpakketje kruissteek - laaggeprijsd compleet borduurpakket Uilenfamilie

Borduren: dit complete borduurpakket met een gezellige uilenfamilie borduur jij in kruissteek. Wil jij een (klein)kind leren borduren? Of ben jij op zoek naar een borduurpakketje voor in de kinderkamer? Dan is dit borduurpakket van Riolis net wat jij zoekt. Net als ieder borduurpakket van Riolis bevat ook dit borduurpakket alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: dit borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met 8 kleuren borduurgaren. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op naturelkleurige Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 8 x 24cm. Model: Uilenfamilie.

Wij hebben nog veel meer goedkope borduurpakketten voor jou ingekocht. Kijk HIER maar eens. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduren met splijtzijde

Hoe vind jij deze mooi gekleurde afbeelding van vrolijke uilenfamilie? Kijk Moeder Uil eens lekker sokken breien! Bovendienis dit borduurpakket van Riolis buitengewoon scherp geprijsd. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 6-draads borduurgaren van katoen. Jij borduurt op naturel-kleurige borduurstof van Zweigart.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Riolis zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Owl Family - Uilenfamilie. Afmeting: 8 x 24cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof (14 ct- oatmeal, 100% katoen), 6-draads borduurgaren(100% katoen), een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek, platsteek en Franse knoop.

Meer keus:

Riolis heeft nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen. Bekijk ook onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Uilen Familie

  • Merk: Riolis
  • Model:RI-1936
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket - Boekenlegger Dierentuin

Borduurpakket - Boekenlegger Dierentuin

Om te borduren: Boekenlegger DierentuinOm te borduren: Boekenlegger Dierentuin – Bladwijzer inclusie..

€9,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Voorbedrukt borduurpakket - Rose Fan

Voorbedrukt borduurpakket - Rose Fan

Borduren voor starters.Borduren voor starters: Voorbedrukt borduurpakket Oosterse waaier.Borduren wo..

€8,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna