• Borduurpakket - Boekenlegger Lieveheersbeestje

Om te borduren: Boekenlegger Lieveheersbeestje

Om te borduren: Boekenlegger Lieveheersbeestje – Bladwijzer inclusief borduurgaren, stof en telpatroon

Fournituren – Borduren met een borduurpakket van Vervaco. Borduren is een waardevolle hobby. Wil jij iets borduren dat vervolgens regelmatig van pas komt? Denk dan eens aan het zelf borduren van een boekenlegger, zoals bijvoorbeeld dit model met een vrolijke poes en een stapel boeken. Zo heb jij het plezier van jouw hobby en uiteindelijk een mooi resultaat. De boekenlegger/bladwijzer wordt geleverd inclusief borduurstof, DMC borduurgaren, het borduurpatroon, NL-talige instructie en een borduurnaald. Kant-en-klare afmeting: 6 x 20cm. Compleet borduurpakket – Moeilijkheidsgraad: 2, vanaf 8 jaar. Verkoop per stuk.

Liever een andere uitvoering? Wij hebben meerdere modellen in de aanbieding. Ook voor DMC borduurgaren kan jij bij ons terecht. Wil jij een afbeelding of monogram borduren op een andere stof dan borduurstof? Gebruik dan Borduurstof, oplosbaar in water.

Borduren met een praktisch doel

Het is een probleem dat vaker voorbij komt: Ik ben gek op borduren, maar wat? Op een gegeven moment raken de muren vol… Een mooie boekenlegger, die jij zelf kunt borduren, is een welkome afwisseling. Jij borduurt iets dat jij vervolgens gewoon in gebruik kunt nemen. Zo heb jij dubbel eer van jouw werk. Of geef jij deze zelf geborduurde bladwijzer liever aan iemand cadeau?

Wat zit er in het borduurpakket?

  • Borduurstof, 100% katoen
  • DMC borduurgarens en garenkaart
  • Borduurnaald
  • Instructie in 8 talen, waaronder Nederlands, een duidelijke foto en het vergrote patroon van de boekenlegger

De borduurpakketten van Vervaco

Met een borduurpakket van Vervaco kan jij rekenen op jarenlange ervaring en kwaliteit. Vervaco is gevestigd in België; hun pakketten worden samengesteld in hun eigen werkplaats in Tunesië. De ontwerpen zijn origineel en exclusief voor Vervaco. De pakketten worden samengesteld met de grootste zorg en onder goede werkomstandigheden. Ieder pakket is voorzien van een duidelijke Nederlandstalige instructie. Veel borduurplezier!

Specificaties:

Afbeelding: Lieveheersbeestje. Afmeting: 6 x 20cm. Compleet borduurpakket, incl. DMC borduurgaren (6-draads), borduurnaald, borduurstof (5,4 kruisje/cm-14ct), vergroot telpatroon, uitleg in het Nederlands en in 7 andere talen. Zowel de borduurstof als het borduurgaren zijn 100% katoen.

Meer opties:

Boekenleggers kan jij in verschillende versies bestellen. Heb jij nog DMC borduurgaren nodig? Ken jij de oplosbare borduurstof van DMC? Daarmee kan je echt op álle stoffen borduren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket - Boekenlegger Lieveheersbeestje

  • Merk: Vervaco
  • Model:PN-0011283
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

Borduurpakket - Boekenlegger Kat

Borduurpakket - Boekenlegger Kat

Om te borduren: Boekenlegger KatOm te borduren: Boekenlegger Kat – Bladwijzer inclusief borduurgaren..

€9,95

Borduurstof Oplosbaar in Water - Om te kunnen borduren op elke stof

Borduurstof Oplosbaar in Water - Om te kunnen borduren op elke stof

Waar ga jij op borduren?Waar ga jij op borduren? Deze borduurstof lost op na het wassenLetters bordu..

€11,95

Borduurpakket - Boekenlegger Boekenworm

Borduurpakket - Boekenlegger Boekenworm

Om te borduren: Boekenlegger BoekenwormOm te borduren: Boekenlegger Boekenworm – Bladwijzer inclusie..

€9,95

Tags: Borduren, handwerken borduren, borduurpakket, borduurpakketten, boekenlegger, bladwijzer, paginawijzer, borduurpakket boekenlegger, borduurpakket bladwijzer, borduurpakketten boekenlegger, borduurpakketten bladwijzer, borduurpakket paginawijzer, borduurpakket telpatroon, Vervaco, DMC, Zweigart