• Borduurstof Oplosbaar in Water

Borduurstof Water Oplosbaar.

Borduurstof Water Oplosbaar is een mooi hulpmiddel als je een afbeelding of monogram op textiel wilt borduren.

Een hele mooie uitvinding van DMC is dit wateroplosbare borduurcanvas. Soms wil je ergens een kleine afbeelding of een monogram op borduren. Dit kun je doen met een borduurmachine en verstevigingsmateriaal, maar nog veel persoonlijker is het om zelf met kleine kruissteekjes iets op te borduren. Met behulp van dit borduurcanvas van DMC is dat nu een fluitje van een cent! Hoe werkt het precies?

Eerst bevestig je een stukje van de borduurstof met behulp van een kleine borduurring aan de textiel waar je de afbeelding op wilt borduren. Zorg ervoor dat je een stukje hebt dat de afbeelding die je wilt borduren iets overtreft, zodat je de ruimte hebt om de borduurring te bevestigen. Borduur nu met kruissteekjes en DMC borduurgaren de afbeelding of monogram, die je wilt borduren. Als je klaar bent met borduren en alle draadjes goed hebt afgehecht, kun je de borduurring verwijderen. Vervolgens was je het kledingstuk waar je de afbeelding op hebt geborduurd met de hand uit in water met een temperatuur tussen de 40° en 50°. Het steuncanvas zal nu in water oplossen, waardoor alleen de geborduurde afbeelding overblijft.

Je gebruikt dit wateroplosbare canvas bijvoorbeeld voor afbeeldingen op kleding, stoffen items zoals een trappelzak of luierpakje voor baby's of om een mooi monogram te borduren op een katoenen zakdoek. Zo maak je net zo gemakkelijk een persoonlijk cadeau voor een kraamvisite of verjaardag. Ook zagen we theedoeken met een kerstmotiefje, zodat je leuke zelf geborduurde theedoeken of handdoeken kunt gebruiken tijdens de Feestdagen.

Kleur: Wit. De borduurstof heeft 5,5 kruisje op een centimeter (14 count).

Je ontvangt een stukje borduurstof van 20 x 22cm, dat oplosbaar is in water. Volg de aanwijzingen op de verpakking: het is echt niet moeilijk!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurstof Oplosbaar in Water

  • Merk: DMC
  • Model: DC90
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €10,95


Gerelateerde producten

DMC borduurgaren

DMC borduurgaren

DMC Splijtzijde.DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Handwerken: Borduren – Bord..

€1,75

Tags: DMC Soluble canvas, DMC oplosbaar canvas, oplosbaar canvas, wateroplosbaar canvas, borduurstof, borduurstof wateroplosbaar, stik en trek, stik-en-trek, waste canvas, borduurcanvas, DC90, DC 90, borduurlinnen, oplosbaar in water