• Borduurstof Oplosbaar in Water - Om te kunnen borduren op elke stof

Waar ga jij op borduren?

Waar ga jij op borduren? Deze borduurstof lost op na het wassen

Letters borduren, monogrammen borduren of een afbeelding borduren op kleding of textiel? Borduurstof Water Oplosbaar is een mooi hulpmiddel als je een afbeelding of monogram op textiel wilt borduren. Jij spant een stukje van de borduurstof op de stof waar jij op wilt borduren met behulp van een BORDUURRING. De borduurstof is voorzien van duidelijke kruisjes. Borduur nude letters, monogram of afbeelding. Na het wassen zal de borduurstof verdwijnen - de geborduurde afbeelding blijft zichtbaar. Jij ontvangt een stukje wateroplosbare borduurstof van 20 x 22cm.

Bestel direct DMC borduurgaren mee en een setje borduurnaalden: dan kan jij direct aan de slag. DMC heeft ook boekjes met een alfabet of met andere GEBORDUURDE afbeeldingen. Deze versie BORDUURSTOF verwijder jij door de draden na het borduren weg te trekken.

Borduurstof lost op na het wassen - Monogrammen borduren

Een hele mooie uitvinding van DMC is dit wateroplosbare borduurcanvas. Soms wil je ergens een kleine afbeelding of een monogram op borduren. Dit kun je doen met een borduurmachine en verstevigingsmateriaal, maar nog veel persoonlijker is het om zelf met kleine kruissteekjes iets op te borduren. Met behulp van dit borduurcanvas van DMC is dat nu een fluitje van een cent! Hoe werkt het precies?

Borduurstof lost op na het wassen - Hoe werkt het?

Eerst bevestig je een stukje van de borduurstof met behulp van een kleine borduurring aan de textiel waar je de afbeelding op wilt borduren. Zorg ervoor dat je een stukje hebt dat de afbeelding die je wilt borduren iets overtreft, zodat je de ruimte hebt om de borduurring te bevestigen. Borduur nu met kruissteekjes en DMC borduurgaren de afbeelding of monogram, die je wilt borduren. Als je klaar bent met borduren en alle draadjes goed hebt afgehecht, kun je de borduurring verwijderen. Vervolgens was je het kledingstuk waar je de afbeelding op hebt geborduurd met de hand uit in water met een temperatuur tussen de 40° en 50°. Het steuncanvas zal nu in water oplossen, waardoor alleen de geborduurde afbeelding overblijft.

Specificaties:

Samenstelling: 100% polyvinylalcohool. Kleur: Wit. De borduurstof heeft 5,5 kruisje op een centimeter (14 count). Na het borduren wassen op 40° - de stof lost op en de geborduurde afbeelding blijft achter. Afmeting: 20 x 22cm. Volg de aanwijzingen op de verpakking: het is echt niet moeilijk!

Wat heb je verder nodig?

Ook DMC borduurgaren, een setje borduurnaalden en en boekje met geborduurde letters kan jij bij ons bestellen. Borduren op allerhande textiel kan ook met verwijderbare borduurstof Stik en Trek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurstof Oplosbaar in Water - Om te kunnen borduren op elke stof

  • Merk: DMC
  • Model:DC90
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €11,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

Borduurnaalden stomp nr. 18-22 - 6 borduurnaalden prima kwaliteit

Borduurnaalden stomp nr. 18-22 - 6 borduurnaalden prima kwaliteit

Borduurnaalden zonder puntBorduurnaalden zonder punt - stompe borduurnaalden voor kruissteek.Fournit..

€2,75

Borduurpatroontjes - Alfabet

Borduurpatroontjes - Alfabet

Borduurpatronen: Letters borduren.Borduurpatronen: Letters borduren - AlfabetHandwerken - Borduurpat..

€6,95

Tags: DMC Soluble canvas, DMC oplosbaar canvas, oplosbaar canvas, wateroplosbaar canvas, borduurstof, borduurstof wateroplosbaar, stik en trek, stik-en-trek, waste canvas, borduurcanvas, DC90, DC 90, borduurlinnen, oplosbaar in water