• Knoop Donkerblauw 25mm - Per stuk

Blauwe kostuumknoop.

Blauwe kostuumknoop per stuk.

Knoop kopen? Heb jij een knoop nodig voor een colbert of voor een kostuum? Deze losse knoop is donkerblauw en is voorzien van 4 gaatjes. Wij bieden deze blauwe knopen per stuk, zodat jij precies dat aantal knopen kunt bestellen dat je voor jouw doel nodig hebt. Gebruik deze knopen om een knoop te vervangen op een colbert of bij een kostuum waar je een knoop mist. Maar je kunt deze knopen natuurlijk ook gebruiken voor een kledingstuk dat je zelf genaaid hebt. Deze knopen worden door Dill worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Dezelfde blauwe knoop is in allerlei maten leverbaar: ideaal wanneer je meerdere maten knopen nodig hebt voor dat ene kostuum. Verkoop per stuk.

Een knoop aanzetten is niet bepaald ingewikkeld, maar jouw favoriete klus is het waarschijnlijk ook niet. Wil jij je ervan verzekeren weten dat jouw kostuumknopen echt never nooit meer loslaten? Bestel dan ook een set Knopen aanzetten zonder Naald en Draad. Met dit handige systeem kan echt iedereen een knoop aanzetten. En weet je wat het grootste voordeel is? Die knoop verlies je dus nooit meer!

Donkerblauwe knoop.

Heb jij een nieuwe knoop nodig voor jouw kostuum of colbert? Deze knoop van 25mm doorsnee is mooi donkerblauw. Een knoop van 25mm wordt meestal gebruikt als knoop voor een winterjas of voor een blazer. De donkerblauwe tint combineert mooi bij al jouw blauwgekleurde kleding.

Reserveknoop.

Omdat je deze knopen per stuk bestelt, kun je precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt. Zo koop je nooit teveel! Bestel voor de zekerheid wel een knoop extra, zodat je een reserve-exemplaar hebt voor het geval je er eentje verliest. Het beste is om die reserveknoop vast te zetten op een onopvallende plek in de kleding, zoals de onderzoom bijvoorbeeld. Zo hoef je nooit te zoeken waar die blauwe knoop ook weer gebleven is, wanneer je de knoop nodig hebt!

Specificaties:

Materiaal: polyester. Doorsnede: 25mm. 4-gaats kunststof knoop. Verkoop per stuk.

Nooit meer een knoop kwijtraken?

Kun je knopen aanzetten zonder naald en draad? Ja: dat kan echt! Met Knopen aanzetten zonder naald en draad zet je iedere knoop gemakkelijk vast. Je ontvangt een setje bevestigingsmateriaal en tegenknoopjes. De ijzeren pinnetjes schuif je door de gaatjes van de knoop en vouw je om het tegenknoopje heen. Die knoop zit nu echt goed vast en kun je nooit meer verliezen! Ideaal! Direct een setje mee bestellen, misschien?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Knoop Donkerblauw 25mm - Per stuk

  • Merk: Dill
  • Model:270592
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,40


Gerelateerde producten

Knoop Zwart Glans 25mm - 4-gaats, per stuk

Knoop Zwart Glans 25mm - 4-gaats, per stuk

Dill knoop, zwart , 4-gaats, voor jassen en kostuums. Verkoop per stuk, doorsnede 25 mm. Je kunt pre..

€1,40

Knoop Donkerblauw 15mm - Per stuk

Knoop Donkerblauw 15mm - Per stuk

Blauwe knoop.Blauwe knoop per stuk.Knoop kopen? Heb jij een knoop nodig voor de mouwen van een colbe..

€0,70

Knoop Donkerblauw 20mm - Per stuk

Knoop Donkerblauw 20mm - Per stuk

Blauwe jasknoop.Blauwe jasknoop per stuk.Knoop kopen? Heb jij een knoop nodig voor de mouwen van een..

€0,90

Knoop Donkerblauw 23mm - Per stuk

Knoop Donkerblauw 23mm - Per stuk

Blauwe colbertknoop.Blauwe colbertknoop per stuk.Knoop kopen? Heb jij een knoop nodig voor een colbe..

€1,00

Tags: Knopen, knoop, blauw, blauwe knoop, knoop los, losse knoop, knopen per stuk, knoop per stuk