• Knoop Donkerblauw 20mm - Per stuk

Blauwe jasknoop.

Blauwe jasknoop per stuk.

Knoop kopen? Heb jij een knoop nodig voor de mouwen van een colbert of voor een jas of jack? Deze losse knoop is donkerblauw en heeft 4 gaatjes. Omdat wij de blauwe knopen in deze maat per stuk aanbieden, kun jij precies dat aantal knopen bestellen dat je nodig hebt. Je kunt de knopen gebruiken om een knoop te vervangen op een stoer houthakkershemd waar je een knoop mist. Maar je kunt de knopen uiteraard ook gebruiken voor een kledingstuk dat je helemaal zelf gemaakt hebt. De knopen van Dill worden in Duitsland geproduceerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Deze knoop is ook in andere maten leverbaar: ideaal wanneer je meerdere maten knopen nodig hebt voor één en hetzelfde kledingstuk. Verkoop per stuk.

Een knoop aanzetten is niet ingewikkeld, maar we kennen maar weinig mensen van wie dit de favoriete klus is. Wil jij zeker weten dat jouw knopen nooit meer loslaten? Bestel dan een set Knopen aanzetten zonder Naald en Draad. Met dat systeem kan iedereen een knoop aanzetten. En het grootste voordeel is: die knoop zal je nooit weer verliezen!

Donkerblauwe knoop.

Heb jij een nieuwe knoop nodig voor jouw overhemd, jack of spijkerblouse? Deze knoop van 20mm doorsnee is mooi donkerblauw. Een knoop van 20mm wordt meestal gebruikt als knoop voor een jas of jack of gebruik je voor de mouwen van een jas of blazer. De donkerblauwe tint combineert mooi bij al jouw blauwgekleurde kleding.

Reserveknoop.

Omdat je deze knopen per stuk bestelt, kun je precies het aantal knopen bestellen dat je nodig hebt. Zo koop je nooit teveel! Bestel voor de zekerheid wel een knoop extra, zodat je een reserve-exemplaar hebt voor het geval je er eentje verliest. Het beste is om die reserveknoop vast te zetten op een onopvallende plek in de kleding, zoals de onderzoom bijvoorbeeld. Zo hoef je nooit te zoeken waar die blauwe knoop ook weer gebleven is, wanneer je de knoop nodig hebt!

Specificaties:

Materiaal: polyester. Doorsnede: 20mm. 4-gaats kunststof knoop. Verkoop per stuk.

Nooit meer een knoop kwijtraken?

Kun je knopen aanzetten zonder naald en draad? Ja: dat kan echt! Met Knopen aanzetten zonder naald en draad zet je iedere knoop gemakkelijk vast. Je ontvangt een setje bevestigingsmateriaal en tegenknoopjes. De ijzeren pinnetjes schuif je door de gaatjes van de knoop en vouw je om het tegenknoopje heen. Die knoop zit nu echt goed vast en kun je nooit meer verliezen! Ideaal! Direct een setje mee bestellen, misschien?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Knoop Donkerblauw 20mm - Per stuk

  • Merk: Dill
  • Model:231565
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,90


Gerelateerde producten

Knoop blauw 13 mm - 6 stuks

Knoop blauw 13 mm - 6 stuks

Dill knopen, blauw , 4-gaats. Verpakking bevat 6 stuks, doorsnede 13 mm. Wasbaar tot 60 °..

€2,50

NIEUW Butofix: Knopen aanzetten zonder naald en draad - 10 stuks

NIEUW Butofix: Knopen aanzetten zonder naald en draad - 10 stuks

Iedereen kan knopen aanzettenIedereen kan knopen aanzetten - Knopen vastzetten zonder naaienKnopen a..

€3,95

Knoop Donkerblauw 15mm - Per stuk

Knoop Donkerblauw 15mm - Per stuk

Blauwe knoop.Blauwe knoop per stuk.Knoop kopen? Heb jij een knoop nodig voor de mouwen van een colbe..

€0,70

Knoop Donkerblauw 23mm - Per stuk

Knoop Donkerblauw 23mm - Per stuk

Blauwe colbertknoop.Blauwe colbertknoop per stuk.Knoop kopen? Heb jij een knoop nodig voor een colbe..

€1,00

Tags: Knopen, knoop, blauw, blauwe knoop, knoop los, losse knoop, knopen per stuk, knoop per stuk