• Duurzaam: Wasmiddel voor Wol en Zijde

Duurzaam Fijnwasmiddel.

Duurzaam Fijnwasmiddel: biologisch wasmiddel voor wol & zijde.

Duurzaam Fijnwasmiddel: voor al je kwetsbare kleding en textiel. Niet iedere stof verdraagt een regulier wasmiddel; sommige stoffen zoals bijvoorbeeld wol en zijde hebben een mild wasmiddel nodig, dat de vezels niet onnodig belast en aantast. Dit fijnwasmiddel van Sonett is verrijkt met zuivere biologische olijfzeep en absoluut veilig voor al jouw delicate kleding. Bovendien wordt het duurzame fijnwasmiddel zo geproduceerd dat zowel de productie als het gebruik het milieu niet belasten. Dit biologische wolwasmiddel is geschikt voor alle fijne weefsels van natuurvezels en gemengde weefsels en is bovendien 100% biologisch afbreekbaar. Inhoud: 1 liter, geschikt voor 17 trommels wasgoed.

Zoek je, naast een goed fijnwasmiddel ook een product om jouw wollen kleding extra te beschermen? Door je 100% wollen kleding te verzorgen met Wolwasmiddel met Natuurlijk Wolvet van Sonett voeg je weer lanoline aan de wol toe, waardoor je de wol als het ware in haar oorspronkelijke staat herstelt.

Duurzaam Fijnwasmiddel.

Voor jouw delicate kleding of textiel van wol, zijde of andere kwetsbare weefsels die je alleen op een fijnwasprogramma mag wassen, is het van belang een goed wasmiddel te kiezen dat niet alleen goed schoon wast, maar ook jouw kostbare kleding niet onnodig aantast of belast. Dit duurzame fijnwasmiddel van Sonett maakt gebruik van de beste stoffen uit de natuur. De zuivere olijfolie, op duurzame wijze ontgonnen, geeft als toegevoegde zeep aan dit fijnwasmiddel wol en zijde hun natuurlijke elasticiteit terug en herstelt de vethandhavende werking van de wolvezels.

Daarom Duurzaam Dus!

De olijfolie die gebruikt wordt voor de olijfzeep in dit fijnwasmiddel komt uit gecontroleerde en biologische landbouw. Volg de aanwijzingen op de verpakking met betrekking tot dosering: als je je aan de voorgeschreven hoeveelheden houdt, wordt je was goed schoon en het milieu niet belast. Door de handige spuitdop is het wasmiddel precies te doseren en wordt verspilling voorkomen. Bovendien is dit duurzaam geproduceerde wasmiddel 100% biologisch afbreekbaar. Daarom duurzaam dus!

Dosering:

Je kunt het wasmiddel in het vakje van je wasmachine schenken of een wasbol gebruiken in de trommel. Voorkom dat je het wasmiddel direct op de kleding spuit, maar gebruik voor het voorbehandelen van vlekken het beste een Vlekkenduivel van DrBeckmann.

Specificaties:

Samenstelling: 15-30% zeep uit olijfolie*; 5-15% niet-ionische tensiden (suikertensiden); 1-5% zeep uit raapolie*/zonnebloemolie*; 1-5% plantaardige alcohol (ethanol); <1% citraat, etherische lavendelolie* (bevat linalool*), balsamische toevoegingen*, gewerveld water tot 100%

* betekent: uit gecontroleerde biologische landbouw/wildverzameling.

Tips voor wollen kleding.

Jouw wollen kleding vraagt om een zorgvuldige behandeling. Zo houdt je jouw wollen kleding mooi en draagbaar! Naast dit speciale fijnwasmiddel voor wol en zijde kun je gebruik maken van Wolkuur van Sonett: een duurzaam wolwasmiddel met natuurlijk wolvet dat jouw wollen kleding beschermt tegen vocht en vlekken. Begint jouw wollen kleding op bepaalde plekken te vervilten? Bestel dan zo’n handig wolkammetje waarmee je moeiteloos pluizen en pilletjes van jouw wollen kleding verwijdert. Wil je ook je andere wasgoed wassen met een biologisch wasmiddel? Van deze duurzame zeepvlokken maak je zelf wasmiddel door een handje zeepvolkken op te lossen in heet water. Dat is verantwoord wassen én geld besparen: van één zak zeepvlokken maak je moeiteloos 50 liter wasmiddel!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzaam: Wasmiddel voor Wol en Zijde

  • Merk: Sonett
  • Model:772271
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €11,95


Gerelateerde producten

Wolkam - Verwijdert vervilting van wol

Wolkam - Verwijdert vervilting van wol

Wolkam.Wolkam: verwijdert pluizen en bolletjes van wollen kleding.Fournituren: Wolkammetje. Met een ..

€4,95

Zelf biologisch wasmiddel maken - Duurzaam wasmiddel

Zelf biologisch wasmiddel maken - Duurzaam wasmiddel

Biologisch wasmiddel.h3>Biologisch wasmiddel: nog geen 60 cent per wasbeurt!Biologisch wasmiddel maa..

€19,95

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Duurzaam: Wolwasmiddel met Natuurlijk Wolvet

Duurzaam: Wolwasmiddel met Natuurlijk Wolvet

Wolwasmiddel.Wolwasmiddel met Natuurlijk Wolvet en biologische olijfoliezeep om je wollen kleding in..

€12,95

Tags: Wolwasmiddel, fijnwasmiddel, bio wasmiddel, biologisch wasmiddel, sonett, sonett wasmiddel, wolkuur, lanoline, wolvet, natuurlijk wolvet, wasmiddel voor wol, wasmiddel voor kasjmier, wasmiddel voor wollen truien, wasmiddel voor wollen luierbroekjes, wasmiddel tegen huiduitslag, eucalan, biologisch wasmiddel, duurzaam wasmiddel, ecologisch wasmiddel, verantwoord wasmiddel, milieuvriendelijk wasmiddel, climat change, klimaatverandering, wasmiddel voor wol, wolwasmiddel, wasmiddel voor zijde, zijdewasmiddel