Voorkom dat BH-bandjes afzakken

Voorkom dat BH-bandjes afzakken met schouderbandhouders

Fournituren – Schouderbandhouders om te voorkomen dat jouw schouderbandjes onder je kleding tevoorschijn komen. Het is een veel voorkomend probleem: een mooie outfit, maar de bandjes van je BH of hemdje, dat je eronder draagt, glippen er onder vandaan. Jammer, want het is zo gemakkelijk te verhelpen. Met de schouderbandhouders van Prym zorg je ervoor dat schouderbandjes op zijn plek blijven. Je zet de schouderbandhouder met behulp van het kleine speldje vast in de bovenkleding, vouwt deze om het afzakkende bandje heen en klikt de schouderbandhouder dicht met de drukknoop. Opgelost! Jij ontvangt 2 schouderbandhouders met messing veiligheidsspeldjes. Kleur: Wit.

Deze schouderbandhouders zijn ook in zwart bestelbaar. Wil jijde schouderbandhouders vastnaaien in jouw bovenkleding? Bestel dan de reguliere versie, leverbaar in verschillende kleuren. Andere optie: met de BH Clip Fix fixeer jij jouw schouderbandjes op het midden van jouw rug.

Geen afzakkende bandjes meer

Het is bekend: Prym lost dagelijkse problemen geregeld op met een simpel handigheidje. Neem deze schouderbandhouders die definitief afrekenen met afhangende schouderbandjes van jouw BH of hemdje. De schouderbandhouder is een zacht, niet irriterend bandje in zijdeoptiek, voorzien van een drukknoopje. Jij zet het schouderbandhoudertje vast met behulp van de veiligheidsspeld in jouw bovenkleding. Vervolgens vouw jij het houdertje om de spaghettibandjes van jouw hemdje of BH en sluit de schouderbandhouder met de drukknoop. Probleem opgelost.

Samenstelling en onderhoud:

De schouderbandhouders zijn kleine, smalle bandjes die voorzien zijn van een messing drukknoopje. Jij kunt de schouderbandhouder eenvoudig vastmaken in de kleding met behulp van de veiligheidsspeld. De schouderbandhouders zijn van 100% polyester en wasbaar tot 40° en strijkbaar op stand I van jouw strijkijzer. Om te voorkomen dat de kleine bandjes kwijt raken in de wasmachine, is het verstandig om ze met het speldje ergens aan vast te maken.

Specificaties:

Samenstelling: 100% polyester met messing speldje. Kleur: Wit. Verkoop per 2 stuks. Dit betreft een OP=OP artikel: Voorraad is beperkt. Levering zolang de voorraad strekt.

Tevens leverbaar:

Deze zelfde schouderbandhouders kan jij ook in wit bestellen. Liever vastnaaien? Bestel dan de versie zonder veiligheidsspeld: deze kan jij met enkele steekjes vastzetten in de bovenkleding. Met de BH Clip Fix zorg je ervoor dat bandjes gefixeerd worden op het midden van jouw rug. Wil je nog meer handige oplossingen zien voor lingerie? Kijk dan HIER maar eens.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schouderbandhouders Wit - Met veiligheidsspeld - OP=OP

  • Merk: Prym
  • Model:401150
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,60


Gerelateerde producten

Schouderbandhouders Zwart - Voorkom afzakkende bandjes

Schouderbandhouders Zwart - Voorkom afzakkende bandjes

Voorkom afzakkende schouderbandjesVoorkom afzakkende schouderbandjes met schouderbandhoudersFournitu..

€5,10

Schouderbandhouders Wit - Voorkom afzakkende bandjes

Schouderbandhouders Wit - Voorkom afzakkende bandjes

Voorkom dat schouderbandjes afzakkenVoorkom dat schouderbandjes afzakken met schouderbandhoudersFour..

€5,10

BH-Clip Fix - Fixeert BH-bandjes op de rug

BH-Clip Fix - Fixeert BH-bandjes op de rug

Onzichtbare BH bandjesOnzichtbare BH bandjes met BH clip-fix - Geen ontsierende bandjes op jouw rug..

€5,10

Schouderbandhouders Zwart - Met veiligheidsspeld

Schouderbandhouders Zwart - Met veiligheidsspeld

Voorkom dat bandjes afzakkenVoorkom dat bandjes afzakken met schouderbandhoudersFournituren – Schoud..

€4,60

Tags: Schouderbandhouders, afzakkend bandje, afzakkende bandjes, schouderbandje zakt af, voorkom afzakkende bandjes, schouderbandjes