• Mini Strijkijzer Precisiewerk - Ideaal voor patchwork

Precisie Strijkijzer.

Precisie Strijkijzer: Mini Iron voor quilting.

Quilt Strijkijzer: een speciaal mini strijkijzer dat veel wordt gebruikt bij het maken van quilts. Maar ook voor allerlei ander hobby-werk komt dit handige compacte mini strijkijzer goed van pas. Denk aan het instrijken of vaststrijken van precisie-klusjes zoals kleine plooitjes, kleine zoompjes en beleg. Ook applicaties strijk je heel eenvoudig op zijn plek. Het kleine zooltje van het Clover Mini Strijkijzer zorgt ervoor dat je heel precies en zonder risico kunt werken. Het strijkijzer heeft een gecertificeerde EU-stekker en wordt gemaakt volgens de hoogste veiligheidsstandaard. Het strijkijzertje is voorzien van een indicatielampje en een veiligheidshoes, zodat je niet bang hoeft te zijn om jezelf te branden. De handige standaard krijg je er gratis bij! Verkoop per stuk.

Precisie Strijkwerk.

Bij het maken van quilts, kleding of ander hobbywerk, zoals zelfgemaakte kaarten, heb je soms heel fijn en precies strijkwerk. De normale strijkbout is vaak veel te groot, waardoor je risico loopt dat je blijft plakken aan de stof of de stof beschadigt of verbrandt. Met dit fijne compacte Mini Strijkijzer van Clover loop je dit risico niet. De Mini Iron is voorzien van een klein driehoekig strijkzooltje, waarmee je zelfs de kleinste en fijnste plekjes zonder risico en uiterst precies kunt strijken. Zo verwerk je kleine zomen en vouwen, bevestig je applicaties en kun je randen omvouwen en band vaststrijken.

Ergonomisch en veilig ontwerp.

Het Mini Strijkijzer is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, ook naar naailes of naar een workshop. Het ontwerp is ergonomisch: het precisie strijkijzer ligt gemakkelijk in de hand. De gedeeltes die verhit worden zijn voorzien van een speciaal omhulsel, zodat je niet bang hoeft te zijn om jezelf te branden. Het Mini Strijkijzer heeft een stekker voor het gewone lichtnet, dus 220 volt. Je beschikt over 2 standen, te bedienen met een handige schuifknop. Als het Mini Strijkijzer aanstaat en warm is, gaat het indicatie-lampje branden. Als je het strijkijzer even niet gebruikt, zet je het veilig weg op een speciaal standaardje dat je er van Clover gratis bij krijgt.

Specificaties:

Lichtgewicht strijkijzer. Voltage: 220 volt. Te gebruiken in alle EU-landen. Inclusief speciale standaard. Made in Japan.

BONUS TIP:

Samen met dit handige Mini Strijkijzer en de speciale biaisbandvormer van Clover kun je zelf je eigen biaisband maken. Met behulp van het speciale Fusible Web-tape maak je je eigen biaisband nog plakbaar ook. Bekijk het handige filmpje hieronder voor de gebruiksaanwijzing, maar ook voor ideeën en inspiratie!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Mini Strijkijzer Precisiewerk - Ideaal voor patchwork

  • Merk: Clover
  • Model:8003EU
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €59,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Biaisbandvormer 25mm - Zelf breed biaisband maken

GOEDKOOP: Biaisbandvormer 25mm - Zelf breed biaisband maken

Zelf biaisband maken.Zelf biaisband maken met een biasbandvormer.Biaisband kopen? Soms is het best e..

€4,95

GOEDKOOP: Biaisbandvormer 18mm - Zelf biaisband maken

GOEDKOOP: Biaisbandvormer 18mm - Zelf biaisband maken

Je eigen biaisband maken.Je eigen biaisband maken met een biasbandvormer.Wil je biaisband kopen? Som..

€4,95

Plaktape voor biaisband 10mm

Plaktape voor biaisband 10mm

Zelfklevend biaisband maken.Zelfklevend biaisband maken Fusible Web.Plakbaar biaisband kopen? Alleen..

€11,50

Tags: Biaisband, biaisband maken, biaisband zelf maken, biaisbandvormer, biaisband vormer, bias tape maker, fusible bias tape, fusible tape, zelfklevend biaisband, plakbaar biaisband, biaisband met plaklaag, zelfklevend biesband, biesband zelf maken, zelf biesband maken, biesbandvorm, biesbandvormer, biesband vormer, apparaat voor biaisband, biaisband maken, biaisband strijken, strijkijzer, mini strijkijzer, strijkijzer precisiewerk, strijkijzer voor quilting, mini iron, mini strijkijzer