• LAATSTE EXEMPLAAR: Strijkplaatje Frozen OP=OP

Strijkplaatje Frozen Elsa.

Strijkplaatje Frozen Elsa: Kledingapplicatie Summer Chill.

Fournituren: Kledingapplicaties. OPRUIMING: Een lastige vlek of een gaatje in kleding kun je mooi maskeren met een opstrijkbare kledingapplicatie. En deze Frozen strijkplaatjes zijn ook leuk genoeg om zomaar op jouw kleding te strijken. Gewoon, om jouw spijkerjack op te leuken of omdat jij wilt laten zien dat jij fan bent van deze tekenhilmheld. De afmeting van dit opstrijkbare label is 4,9 x 8,6cm. Jij bevestigt de applicatie met behulp van een strijkijzer. Verkoop per stuk.

Zoek je andere applicaties van tekenfilmhelden? Jij kunt kiezen uit diverse modellen. Gebruik jij de applicatie om een groter gat in jeans te bedekken? Bevestig in dat geval aan de binnenkant van de kleding opstrijkbaar reparatiedoek ter versteviging. Zo weet jij zeker dat de broek of het shirt achter het strijkplaatje niet uit kan scheuren. Het gebruik van een persdoek voorkomt schade aan de kleding of vlekken op jouw strijkbout. Wil jij ook jouw naam op dit label schrijven? Gebruik dan DEZE permanente merkstift.

Applicatie voor kleding.

Een kledingapplicatie gebruik jij om kleding te versieren of op te leuken en is bovendien prima geschikt om een gaatje of vlek te verbergen. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Wel adviseren wij jou om de applicatie voor de zekerheid ook met een paar steekjes vast te naaien, zeker op plekken waar de kleding onder spanning staat.

Ideale oplossing voor kinderkleding.

Heb jij een gaatje of een lastige vlek in (kinder)kleding, die je wilt maskeren? Strijk er een applicatie op en de kleding is weer als nieuw. Laat de kids zelf de leukste applicatie uitzoeken: Succes verzekerd!

Gebruiksaanwijzing:

Stel je strijkijzer in op stand 3 voor Katoen. Leg de applicatie op de juiste plek. Vervolgens 25-30 seconden met lichte druk opstrijken. Vervolgens draai je de kleding om en strijkt aan de achterkant nogmaals over dezelfde plek. Even laten afkoelen. Klaar! Zet jij de applicatie voor de zekerheid nog met een paar steekjes vast?

Houd rekening met de ondergrond waar je de applicatie op wilt strijken: deze moet schoon en onbehandeld zijn en geschikt voor strijken op de heetste stand. Als de applicatie vastzit, kun je de kleding zonder probleem in de wasmachine doen.

Specificaties:

Kledingapplicatie Frozen - Elsa. Afmeting: 49 x 86mm. Model: Elsa - Summer chill.

Meer keus?

In de tekenfilmseriemet applicaties heeft Opry meerdere modellen beschikbaar. Gebruik voor het bevestigen van een applicatie altijd een persdoek: deze wordt transparant wanneer jij de doek iets vochtig maakt. Zo zie jij precies wat je doet en blijf jij niet met het strijkijzer aan de kleding plakken. Voor spijkergoed is het verstandig om de achterkant van een gat extra te verstevigen met reparatiedoek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LAATSTE EXEMPLAAR: Strijkplaatje Frozen OP=OP

  • Merk: Opry
  • Model:10236523
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,25
  • €2,50


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Jeans reparatiedoekJeans reparatiedoek - Voor repareren van denim en spijkerstofReparatiedoek voor j..

€2,25

Losse rubber voor raamwisser 35cm

Losse rubber voor raamwisser 35cm

Professionele Raamtrekker VervangrubberProfessionele Raamtrekker Vervangrubber van natuurlijk rubber..

€3,50

Applicatie Hawkeye - Marvel strijkplaatje

Applicatie Hawkeye - Marvel strijkplaatje

Applicatie.Applicatie om kleding te versieren of op te leuken.Kleding repareren is heel gemakkelijk ..

€2,50

Tags: Applicaties, gaatje in jas repareren, kledingapplicaties online, strijkapplicatie, strijkplaatje, embleem, embleempje, plakplaatje, borduursel, borduurplaatje, geborduurd plaatje