Alles voor Mondkapjes

Alles voor Mondkapjes

Mondkapjes naaien.

Mondkapjes naaien: zelf gemaakt in jouw stijl.

Mondkapje is misschien wel het meest gebruikte woord van 2020. Hoe dan ook zul je de mondkapjes steeds meer en vaker in het straatbeeld gaan tegenkomen. Wil jij geen standaard mondkapje of wil jij een versie, die je kunt uitwassen en daardoor vaker kunt gebruiken? Maak dan jouw eigen model! De fournituren die je nodig hebt, bestel je hier.

Zelfgemaakte mondkapjes.

Wil jij geen standaard mondkapje? Of gebruik je liever geen wegwerp exemplaar? Maak dan jouw eigen mondkapje, helemaal afgestemd op jouw smaak en stijl. Inmiddels zijn er op het internet voldoende patronen voor mondmaskers te vinden, van eenvoudige done in a day ontwerpen tot en met bijzondere of opvallende mondmaskers. Kies jouw stof en bepaal dan welke fournituren je nodig hebt.

Elastiek of band.

Voor het elastiek dat je wilt gebruiken, hebben wij voldoende keus voor jou, zowel in wit als in zwart. Gebruik je liever een gekleurd elastiek? Ons speciale color elastiek is 1cm breed en wasbaar tot 95°. In plaats van elastiek kun je natuurlijk ook kiezen om het mondkapje te strikken met een katoenen lintje of met smal keperband.

Naaigaren van katoen.

Ga je een mondkapje naaien, zorg er dan voor dat je een stof kiest die goed wasbaar is, bij voorkeur gebruik je katoen. Het mooiste is om dit vervolgens ook te naaien met katoengaren. Naaigaren van katoen sluit mooi aan bij de stof, is zeer goed wasbaar en huidvriendelijk. Je kunt kiezen uit maar liefst 40 kleuren. Ben jij een grootverbruiker? Bestel dan een grote klos naaigaren katoen van 800 meter, leverbaar in 4 basiskleuren. Succes!

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Elastiek voor Mondkapjes  Zacht 6mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kookecht Elastiek.Kookecht Elastiek voor mondkapjes.Elastiek kopen? Dit standaard elastiek van Restyle is een prima keus en nog lekker goedkoop ook! Vanwege de breedte, de rekbaarheid en het feit dat je het elastiek heet kunt wassen, is het uitermate..
€0,69
Elastiek voor Mondkapjes Plat 8mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Kookecht Elastiek.Kookecht Elastiek voor mondmaskers.Elastiek bestellen? Dit standaard elastiek van Restyle is een prima keus en nog lekker voordeli ook! Vanwege de breedte, de rekbaarheid en het feit dat je dit elastiek op hoge temperatuur kunt wass..
€0,89
Elastiek voor Mondkapjes Rond 2mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Mondkapjes Elastiek.Mondkapjes Elastiek: wit rond elastiek wasbaar tot 60°.Mondmasker elastiek nodig? Dit ronde elastiek is prima geschikt voor het dragen van mondkapjes: het is zeer rekbaar, heeft een zacht omhulsel en is wasbaar tot 60°. Je kunt di..
€0,99
Paspelband Katoen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Paspelband 10mm Wat is paspelband eigenlijk? Paspelband is een stuk stof met een koordje er door heen. Het wordt verwerkt tussen twee naden voor een mooie afwerking of juist een hele opvallende afwerking. Prijs per meter...
€0,85
Rond Elastiek 2,5 mm Zwart
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Rond Koord-elastiek.Rond koord-elastiek wordt gebruikt als tunnelkoord voor kleding, of voor knutselwerk.Rond elastiek wordt meestal gebruikt als elastisch koord: je haalt het elastiek met behulp van een rijgnaald door een tunnel heen. Door het elast..
€0,99
Rond Elastiek voor Mondkapjes Zwart 3mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zwart Elastisch Koord. Zwart Elastisch Koord voor mondkapjes.Fournituren: Zwart Elastiek kopen? Dit zwarte elastiek voor mondmaskers is zeer zacht, soepel en huidvriendelijk. Je kunt het mondkapjeselastiek op 60° graden wassen: een voorwaarde voor he..
€0,99
Zwart Elastiek voor Mondkapjes 6mm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Zwart Zacht Elastiek. Zwart Zacht Elastiek voor mondkapjes.Zwart Elastiek kopen? Ons witte elastiek voor mondmaskers is niet voor niets een succes. Het is zeer zacht, soepel en huidvriendelijk. Bovendien kun je het op 90° graden wassen: een voorwaard..
€0,89
AANBIEDING: Naainaalden
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Goedkope Naalden.Goedkope Naalden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. Dit zijn prima naainaalden voor het naaien van kleding, gordijnen enzovoort. Je ontvangt een gesorteerd setje voordelige na..
- 25% €1,50 €2,00
Allesnaaigaren 200 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren. Naaigaren polyester.   Het polyester naaigaren van Gütermann is het mee..
€3,75
Elastiek Standaard 5 mm Wit
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym standaard elastiek is soepel en sterk en universeel toepasbaar. Op alle gevlochten elastiekbanden van Prym staat de gouden zigzagdraad. De banden worden bij uitrekking smaller. Wit, 5 mm breed, 3 meter op een kaart. Wasbaar tot 95 °. Samenstell..
€3,30
Elastiek Standaard 5 mm Wit Voordeelpak
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Aanbieding: Smal Elastiek.Aanbieding Fournituren: Smal Elastiek voor mondkapjes.Ondergoed Elastiek kopen? Dit smalle elastiek van Prym gebruik je voor (het vervangen van) elastiek in ondergoed en andere kleding, maar is ook zeer goed te gebruiken als..
- 25% €6,71 €8,95
Naaimachinenaalden universeel assorti
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Schmetz naaimachine naalden, universeel assorti. Deze verpakking van Schmetz bevat een assortiment van naaimachinenaalden: dikte 70 t/m 90. De naalden hebben een licht afgeronde punt voor probleemloze verwerking van vele soorten materialen. Inhoud ve..
€2,06
Allesnaaigaren 500 meter
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren. Gütermann naaigaren500 meter. Made in Germany. Het polyester naaigaren van Gü..
€6,15
Naainaalden Nikkelvrij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Nikkelvrije naalden.Nikkelvrije naalden: een setje handnaalden is onmisbaar in ieder huishouden.Deze verpakking bevat 12 zwarte naalden in verschillende maten voor veel voorkomende klusjes, zoals een knoop aanzetten of een zoom of zak repareren.De og..
€2,29
Naainaalden Nr. 1-5
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naainaalden van Prym voor de hand.Verpakking bevat 16 lange stalen naainaalden met goudkleurig oog, nr.1-5.Bij naainaalden geldt: hoe hoger het nummer, des te dunner de naald. De lengte van een naald en de grootte van het oog zijn bij elk naaldtype o..
€2,60
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020