• LAATSTE STUKS: Drukknopen - Zilver 9mm 12 stuks OP=OP

Drukknoopjes om vast te naaien

Drukknoopjes om vast te naaien – voordeelverpakking 9mm, 12 stuks.

Goedkope drukknopen bestel jij bij Bink Fournituren. Een kaartje drukknopen in jouw naaikist komt altijd van pas. Een drukknoop is een gemakkelijk te bevestigen sluiting voor kleding. Deze kleine goedkope drukknoopjes zijn nikkelvrij. De drukkertjes zijn vanwege hun compacte formaat geschikt voor kinderkleding, poppenkleding of voor andere kleding die vraagt om een klein en bescheiden knoopje. Een metalen drukknoop is gemakkelijk vast te naaien en heeft een hoge sluitkracht. Doorsnede: 9mm – Verkoop per 12 stuks.

Goedkope drukknoopjes kan jij in meerdere maten bestellen. Liever een A-merk drukknopen? Bestel dan de versie van Prym, tevens onze leverancier voor drukknopen die je in de stof slaat.

Drukknoop – stevige en stabiele sluiting

Een drukknoop is een combinatie van eenvoud en functionaliteit. Beide gedeelten van de drukknoop naai jij aan weerszijden van de kleding die jij wilt gaan sluiten. Door de drukknoop in elkaar te drukken, wordt de kleding goed en stevig gesloten, maar gaat de knoop net zo gemakkelijk weer van elkaar om de kleding te openen. Drukknopen bestaan in allerlei maten en uitvoeringen: deze versie is zilverkleurig en 6mm in doorsnee.

Drukknoop – hoe te verwerken?

Drukknopen bestaan in allerlei varianten. Dit is de meest eenvoudige: gemakkelijk te bevestigen met naald en draad. De drukknoop is gemaakt van roestvrij messing en zilverkleurig. Gebruik jij de drukknoop in dunne stof, zorg dan voor voldoende VERSTEVIGING daar waar jij de knoop vastnaait of kies voor DEZE lichtgewicht versie van transparante kunststof.

Specificaties:

Samenstelling: Messing: roestvrij en nikkelvrij - Zilverkleurig. Maat: 9mmØ. Verkoop op kaart van 12 stuks. Wasbaar tot 60°.

Drukknopen – varianten:

Drukknopen bestaan in allerlei varianten: Vernaaibaar of NIET-vernaaibaar, GOEDKOOP of van PRYM, metaal of van kunststof. De keus is aan jou.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LAATSTE STUKS: Drukknopen - Zilver 9mm 12 stuks OP=OP

  • Merk: Pony
  • Model:76509
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99
  • €1,00


Gerelateerde producten

Drukknopen Transparant 7mm vernaaibaar - 6 stuks

Drukknopen Transparant 7mm vernaaibaar - 6 stuks

Plastic drukkertjesPlastic drukkertjes - vernaaibaar, 6 stuksKunststof drukkknopen zijn een prima op..

€0,79

Drukknopen Jersey Tandring 8mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknopen Jersey Tandring 8mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknoopjes jersey.Drukknoopjes jersey: drukknopen inslag voor baby-kleding.Inslag drukknopen nodig..

€6,80

LAATSTE STUKS: Drukknopen - Zilver 11mm 10 stuks

LAATSTE STUKS: Drukknopen - Zilver 11mm 10 stuks

Drukknopen om vast te naaienDrukknopen om vast te naaien – voordeelverpakking 11mm, 10 stuks.Goedkop..

€1,00 €1,99

Tags: Drukknopen kopen, drukknopen bestellen, drukknopen online, drukker, drukkertjes, goedkope drukknoop, goedkope drukkers, goedkope knopen, goedkope knoop, goedkope drukknoop, aanbieding fournituren, drukkers, nikkelvrije drukknopen, drukknopen nikkelvrij, knopen nikkelvrij, nikkelvrije knopen, zonder nikkel, knopen zonder nikkel, messing knopen