AANBIEDING: Elastiek 6mm Zwart

AANBIEDING: Elastiek 6mm Zwart
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=352
Levertijd: Op Voorraad
€2,55 €3,40 - 25%
Aantal:

Goedkope Fournituren: Elastiek.

Goedkope Fournituren: Elastiek. Soepel en sterk.

Goedkope Fournituren kopen? Dit zeer voordelige ondergoedelastiek van Opry is een uitstekende keus. Het elastiek is sterk en soepel; het goedkope elastiek is 6 mm breed en geschikt voor onder andere ondergoed, pyjama’s, sportbroekjes enzovoort. Op een kaartje zit maar liefst 10 meter, dus je kunt voorlopig vooruit! Dit zwarte elastiek is prima geschikt voor het zelf maken van mondkapjes! Vergeet je niet om een setje rijgnaalden mee te bestellen? Dan kun je het elastiek gemakkelijk en snel door de tunnel rijgen. Verkoop per kaartje van 10 meter.

Elastiek voor verstelwerk.

Elastiek: dat kun je maar beter in huis hebben. Zorg ervoor dat je altijd een kaartje met zwart en wit elastiek in jouw naaimand hebt zitten. We zijn ons er steeds meer van bewust, dat we veel kleding te snel weggooien. En dat terwijl herstellen eigenlijk een simpel klusje is. In een onderbroekje, legging, kinderpyjama of sportbroek, waar het elastiek van is uitgerekt, kun je het elastiek echt super snel vervangen. Met dit goedkope standaardelastiek van doe je dit snel en effectief .Op een kaartje elastiek zit 10 meter:daar kun je heel wat kleding mee herstellen.

Hoe vervang je elastiek in een tunnel?

Haal allereerst de tunnel voorzichtig los en trek het oude elastiek eruit. Nu heb je meteen de afmeting te pakken om een nieuw stuk elastiek af te knippen. Houd er wel rekening mee, dat het oude elastiek uitgerekt is! Voor een strak aansluitende boord kun je het beste een iets korter stuk elastiek afknippen dan het uitgelubberde elastiek dat je uit de tunnel hebt gehaald. Meet het elastiek desnoods even af door het op je blote huid te leggen en je hebt straks een strak aansluitend onderrokje. Met een handige rijgnaald haal je het nieuwe elastiek in een oogwenk door de tunnel heen. Voorkom gedoe met veiligheidsspelden: als de speld halverwege open gaat, maakt de speld misschien een gaatje in je kleding. De kop van een rijgnaald is stomp, dus je zult jouw kleding er zeker niet mee beschadigen. Als het elastiek helemaal is doorgehaald, kun je beide losse uiteinden aan elkaar zetten. Naai nu nog even de tunnel dicht en klaar! Weggooien kan immers altijd nog, vind je niet?

Specificaties:

Afmeting: 6 mm breed. Je ontvangt een kaartje met 10 meter elastiek. Kleur: Zwart. Ook leverbaar in wit.

Samenstelling: 60% polyester, 40% elastodiene. Wasbaar tot 95°.

©Bink Fournituren 2012-2020