• GOEDKOOP: Baby-Kleuterelastiek 5mm Wit - 5 meter

Elastiek Baby en Kleuters.

Elastiek Baby en Kleuters: zacht en drukvrij.

Fournituren- Elastiek kopen: Dit elastiek voor baby’s en kleuters is zeer zacht, huidvriendelijk en striemt niet. Het zachte elastiek wordt vooral gebruikt voor kleding van baby’s, peuters en kleuters. Maar ook voor andere toepassingen, waarvoor je op zoek bent naar een zacht, soepel en niet knellend elastiek zoekt, kun je dit kleuterelastiek goed gebruiken. Het baby-elastiek is rekbaar en tegelijkertijd zacht. Kleuterelastiek is prima wasbaar, tot en met 95°. Je ontvangt een kaartje met 5 meter elastiek. De kleur is wit.

Ga je het kleuterelastiek door een tunneltje rijgen? Bestel dan ook zo’m handige rijgnaald mee: daarmee rijg je snel en veilig allerlei soorten elastiek, koord en lint door een tunnel heen. Handig om in huis te hebben!

Elastiek voor baby en kleuter.

Kleding van baby’s en kleuters vraagt om speciale oplossingen. Met dit baby/kleuterelastiek kun je elastiek vervangen dat is uitgerekt. Dit elastiek is zacht en soepel en zal geen striemen of afdrukken achterlaten op de huid. Daarmee is het een ideale keus voor baby’s en kleuters, omdat een jonge huid nu eenmaal wat gevoeliger is dan de huid van een volwassene.

Baby-elastiek: ook geschikt voor volwassenen?

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, kun je baby- en kleuterelastiek natuurlijk net zo goed voor volwassenen gebruiken. Heb je zelf een gevoelige huid of wil je het elastiek op die plek gebruiken, waar je liever niet al teveel druk op je huid voelt? Dan is kleuterelastiek een prima keus. Gebruik dit zachte elastiek bijvoorbeeld voor ondergoed, pofmouwtjes of voor gerimpelde mouw- of broekspijpen.

Hoe kun je elastiek vervangen.

Hoe vervang ik elastiek in broekjes en rokjes? Haal eerst de tunnel waar het elastiek in zit voorzichtig los en trek het elastiek eruit. Nu heb je de juiste afmeting in de hand om het nieuwe stuk elastiek te knippen. Houd er rekening mee, dat het oude elastiek is uitgerekt is.? Knip dus een iets korter stuk elastiek af, dan het uitgerekte stuk elastiek dat je zojuist uit de tunnel hebt gehaald. Met zo’n handige rijgnaald rijg je het nieuwe elastiek door de tunnel. Ga niet zitten prutsen met een veiligheidsspeld: voor je het weet, gaat de speld open en wordt de kleding ongewild beschadigd! Een rijgnaald voor elastiek is stomp, dus je zult jouw kleding er dus niet mee beschadigen. Is het elastiek helemaal doorgehaald? Zet nu beide losse uiteinden aan elkaar en naai het tunneltje weer dicht.

Specificaties:

Baby-Kleuterelastiek is soepel, zacht en striemt niet. Wasbaar tot 95°.

Verkoop per kaart van 5 meter. Kleur: Wit.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Baby-Kleuterelastiek 5mm Wit - 5 meter

  • Merk: Opry
  • Model:50019-10
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

Elastiek Standaard 5 mm Wit-  10 meter A-kwaliteit smal elastiek

Elastiek Standaard 5 mm Wit- 10 meter A-kwaliteit smal elastiek

Aanbieding: Smal Elastiek.Aanbieding Fournituren: Smal Elastiek voor ondergoed.Fournituren: Ondergoe..

€7,50

GOEDKOOP: Elastiek 6mm wit - 10 meter Voordeelpak

GOEDKOOP: Elastiek 6mm wit - 10 meter Voordeelpak

Goedkope Fournituren: Elastiek.Goedkope Fournituren: Elastiek. Soepel en sterk.Goedkope Fournituren ..

€2,50

Tags: Kleuterelastiek, elastiek voor kleuters, kleuter elastiek, baby elastiek, baby-elastiek, elastiek voor baby, elastiek voor peuter, zacht elastiek, soepel elastiek, rekbaar elastiek, elastiek viscose, elastiek veel rek, niet knellend elastiek, elastiek knelt, elastiek zonder druk, drukvrij elastiek