Stoffen en boenen

Stoffen en boenen

Stoffen en boenen zijn vaak niet de leukste klusjes. Maar als je goed en mooi duurzaam materiaal gebruikt wordt het plotseling een stuk leuker. Niet alleen een stofvrij huis en een schone tegelwand is je beloning maar ook de gedachte dat je het milieu helpt door duurzame produkten te gebruiken geeft je een goed gevoel.

Alle borstels in deze categorie zijn duurzaam. dat betekent dat ze het milieu niet belasten.

Kies in onze webshop ook voor een biologisch schoonmaakmiddel en je bent helemaal goed bezig.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Beugel boender Fiber
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Beugel boender Fiber. Deze boender heeft een stevige beugel als handvat waardoor je extra kracht kunt zetten op het te boenen oppervlak. Bovendien houdt het je handen schoon. Geolied beukenhout en natuurlijk fiber. Afmeting: 22cm...
€17,75
Beugel boender Union
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Beugel boender Fiber. Deze boender heeft een stevige beugel als handvat waardoor je extra kracht kunt zetten op het te boenen oppervlak. Bovendien houdt het je handen schoon. Geolied beukenhout en Union (is een combinatie van natuurlijk fiber en aren..
€17,75
Boekenborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De voorste, stevige haren verwijderen vuil van de rug van boeken, achter liggend zacht geitenhaar absorbeert het stof. Geolied perenhout geitenhaar / haren maat: 27 cm..
€24,80
Plumeau Lamswol
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Mooie lamswollen plumeau. Neemt gemakkelijk stof op. Buiten uitschudden. Lengte 70cm. Steel is van onbehandeld beukenhout...
€15,95
Stofkwastje geitenhaar
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Stofkwast geitenhaar. Het haar van de chinese langhaar geit is veruit het dunste en zachtste haar dat verwerkt wordt in borstels Bijzonder geschikt voor het stofvrij maken van kwetsbare objecten Afmeting: 19cm. Handvat is gemaakt van geolied beukenho..
€19,75
Struisvogel plumeau
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Struisvogelveren plumeau Lengte ± 50cm..
€21,95
Stopcontactborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Stopcontact reinigingsborstel.Met deze innovatieve ronde borstel kunt u uw stopcontact in een oogwenk reinigen.Plaats gewoon het paardenhaar borstellichaam en draai het meerdere keren heen en weer!ALTIJD DROOG GEBRUIKEN Geolied beuken donker paardenh..
€10,35
Stofdoek katoen 2 stuks
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ouderwetse stofdoek.Ouderwetse stofdoek: wie kent hem niet? Vroeger had ieder huishouden traditioneel een zogenaamd stofdoeken mandje in de kast staan. Daar lagen de meest gebruikte schoonmaakproducten, zoals de verschillende opzetstukjes voor de sto..
- 25% €3,69 €4,92
Laptopborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Laptop borstel Dubbele borstel met draaischarnier geolied beukenhouten geitenhaar / zwarte varkensharen. 2 rijen maat: 7,5 cm..
€12,59
Werkborstel hard achtvorm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Harde union boender van 12cm. Geschikt om harde niet geglazuurde oppervlakken mee te boenen. Achtvorm, ligt makkelijk in de hand. Union is een vermenging van fiber en bassine, beiden natuurlijke materialen. Union wordt veel gebruikt in schrobborstels..
€4,95
Luiwagen Hard
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Union luiwagen met rvs steelhouder. Geschikt voor het schrobben van harde ongeglazuurde oppervlakken. Afmeting 22 x 7cm. Wordt zonder steel geleverd Union is een vermenging van fiber en bassine, beiden natuurlijke materialen. Union wordt veel gebruik..
€16,95
Luiwagen zacht
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Fiber luiwagen van Tampico fiber, onbehandeld beukenhout en een rvs steelhouder. Geschikt voor het schrobben van alle oppervlakken. Afmeting 30x 5cm. Wordt zonder steel geleverd. Tampicofiber is een vezel van de bladnerven van de dikvlezige bladeren..
€15,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020