Boekenborstel

Boekenborstel
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=74
Levertijd: Op Voorraad
€24,80
Aantal:

Boekenborstel.

Boekenborstel om boeken stofvrij te maken.

Borstel met echt haar: De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar.

Al onze borstels zijn bedoeld voor een specifiek doel en maken de klus die jij gaat doen een stuk gemakkelijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze speciale boekenborstel? Een goed gevulde boekenkast brengt sfeer én herinneringen tastbaar in jouw huis- of studeerkamer. Eén nadeel: boeken zijn soms echte stofnesten. Maar hoe maak jij boeken goed schoon, zonder ze te beschadigen?

Deze boekenborstel is voorzien van 2 soorten haar. Is het al eventjes geleden dat jij de boeken hebt afgestoft, dan kun je met de varkensharen kop van de borstel het stof losborstelen. Vervolgens neemt het zachte geitenhaar van de borstel al het stof gemakkelijk mee, zonder het boek of de kaft te beschadigen. Het handvat van de boekenborstel is van geolied perenhout.

Afmeting: 9,5x27x3,5cm. Verkoop per stuk.

©Bink Fournituren 2012-2020