• GOEDKOPER: Borduurstof Aïda 14 count - 48 X53cm Turquoise

Borduurstof Aida Lichtblauw.

Borduurstof Aida Lichtblauw - 48 x 53cm.

Borduren - Borduurstof kopen? Dit is zogenaamde Aïda borduurstof met een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren. Als je een compleet borduurpakket koopt, krijg je daar in de meeste gevallen behalve het patroon, ook het juiste garen en de borduurstof bijgeleverd. Beschik je alleen over een patroon of wil je een patroon uit een borduurpakket nogmaals borduren, dan kun je de stof ook los kopen om het borduurpatroon daar op te borduren. Deze coupage borduurstof heeft een afmeting van 48 x 53 centimeter. Kleur: Zeegroen. 5,5 kruisjes per centimeter.

LET OP: dit product gaat uit het assortiment - Nog 1 LAATSTE VERPAKKING leverbaar

Liever een ander kleurtje? Wij verkopen Aïda borduurstof in allerlei verschillende kleuren. Bestel jij ook de juiste borduurnaalden en een borduurring mee?

Borduurstof 100% katoen.

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je net met borduren begint of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, is het makkelijker om je telpatroon op de stof over te nemen. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren.

Aida 14 count.

Borduurstof wordt gespecificeerd in de grootte van het aantal kruisjes dat je op een centimeter, of in de Engelse maat op een inch, kunt borduren. Op deze Aida borduurstof vanZweigart kun je 5,5 kruisje per centimeter borduren of 14 kruisjes op een inch. De officiële benaming is dan ook Aïda 14 count (= 5,5 st/cm).

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Lichtblauw. Je ontvangt een stukje borduurstof met een afmeting van 48 x 53cm. Jij borduurt op deze stof 5,5 kruisjes op een centimeter. Machinewasbaar tot 60°.

TIP:

Gebruik voor deze borduurstof bij voorkeur stompe borduurnaalden, grootte 18-22. Gebruik tevens een borduurring: dit zorgt ervoor dat je je werk gemakkelijker kunt vasthouden en geeft een beter overzicht waar je mee bezig bent. Liever een ander kleurtje? Jij kunt KIEZEN uit meer dan 10 verschillende kleuren borduurstof.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOPER: Borduurstof Aïda 14 count - 48 X53cm Turquoise

  • Merk: Zweigart
  • Model:PN-0156917-594
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,95
  • €11,50


Gerelateerde producten

Borduurnaalden stomp nr.20

Borduurnaalden stomp nr.20

Tapisserienaalden MEDIUM nr.20Tapisserienaalden MEDIUM nr.20 : Borduurnaalden zonder puntFournituren..

€2,50

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Fixit-Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, m..

€5,50

Borduurstof Aïda 14 count - 39 x 45cm Ecru

Borduurstof Aïda 14 count - 39 x 45cm Ecru

Gekleurde borduurstof.Gekleurde borduurstof - Creme-kleurige aïda-stof om zelf een patroon op te bor..

€5,95

Borduurstof Aïda 14 count - 39 x 45cm Grijs

Borduurstof Aïda 14 count - 39 x 45cm Grijs

Gekleurde borduurstof.Gekleurde borduurstof - Grijze aïda-stof om zelf een patroon op te borduren.Bo..

€5,95

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, borduurpatroon, evenweave, borduurstof evenweave, permilan, permin, DMC, Zweigart