• Boordelastiek 25 mm Zwart - Zacht taille-elastiek, prijs per meter

Soepel smal taille-elastiek 25mm zwart

Soepel smal taille-elastiek 25mm zwart - boordelastiek om door te halen

Elastiek kopen - Zwart boordelastiek om door een tunnel te halen, 25mm breed. Dit geweven elastiek is zacht en soepel en vriendelijk voor jouw huid. Boordelastiek gebruik je in de tailleband van een broek, rok, sport- of joggingbroek, pyjama, legging en alle andere toepassingen waarin je een zacht, soepel elastiek wilt gebruiken of vervangen. Door de duidelijke lijnen op het elastiek is het gemakkelijk te zien waar je het elastiek door kunt stikken. De prijs is per meter. Breedte: 25mm.

Boordelastiek kan jij bij ons in allerlei maten bestellen en is leverbaar in zwart of in wit. Voor het doorhalen van het elastiek gebruik je DEZE handige instekers of een RIJGNAALD.

Soepel taille-elastiek per meter

Prym Boordelastiek is stevig, maar soepel en zacht geweven elastiek. Dit soepele elastiek geeft weinig tot geen druk op de huid bij het dragen en is daardoor zeer geschikt om te bevestigen of te vervangen in broeken, rokken, sportbroeken, pyjama's enzovoort.

Soepel boordelastiek gemakkelijk te verwerken - met OEKO tex label

Het zachte boordelastiek is voorzien van een duidelijk zichtbare naadaanduiding. Hierdoor is het zeer eenvoudig om het elastiek door te stikken of om het gelijkmatig in de binnenvoering gelijkmatig af te stikken. Boordelastiek is een geweven elastiek met hoge rekbaarheid - bij uitrekking blijft de bandbreedte steeds hetzelfde waardoor het elastiek mooi valt in de taille. Alle elastieksoorten van Prym zijn voorzien van een OEKOtex-label, dat staat voor hoge kwaliteit en een milieuvriendelijke en grondstofzuinig productieproces.

Specificaties:

Samenstelling: 80% polyester, 20% elastodiene. Kleur: Zwart. Breedte: 25mm. Prijs is per meter - Bestel je 1 dan is dat 1 meter, 2 is 2 meter, enzovoort. Wasbaar tot 60° en geschikt voor de wasdroger.

Grote collectie elastiek:

Elastiek hebben wij in soorten en maten, in wit, zwart of andere kleuren. Het totale assortiment vindje HIER. Om elastiek gemakkelijk door te rijgen gebruik jij rijgnaalden of speciale instekers voor elastiek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Boordelastiek 25 mm Zwart - Zacht taille-elastiek, prijs per meter

  • Merk: Prym
  • Model:955477
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,80


Gerelateerde producten

2 Rijgnaalden - Voor doorhalen van elastiek in allerlei breedtes

2 Rijgnaalden - Voor doorhalen van elastiek in allerlei breedtes

2 Rijgnaalden2 Rijgnaalden - Om elastiek door te rijgenFournituren - Rijgnaalden gebruik je voor het..

€3,49

Instekers voor elastiek en bandjes - Gemakkelijk inrijgen van elastiek

Instekers voor elastiek en bandjes - Gemakkelijk inrijgen van elastiek

Eenvoudig elastiek doorrijgenEenvoudig elastiek doorrijgen met deze set instekers.Fournituren - Elas..

€6,20

Boordelastiek 20 mm Zwart - Zacht taille-elastiek, prijs per meter

Boordelastiek 20 mm Zwart - Zacht taille-elastiek, prijs per meter

Soepel extra smal taille-elastiek 20mm zwartSoepel extra smal taille-elastiek 20mm zwart - boordelas..

€2,60

Boordelastiek 25 mm Wit - Zacht taille-elastiek, prijs per meter

Boordelastiek 25 mm Wit - Zacht taille-elastiek, prijs per meter

Soepel smal taille-elastiek 25mm witSoepel smal taille-elastiek 25mm wit - boordelastiek om door te ..

€2,60

Tags: Stevig elastiek kopen, stevig elastiek bestellen, bandelastiek kopen, bandelastiek bestellen, stevig bandelastiek online kopen, stevig bandelastiek online bestellen, stevig bandelastiek online kopen Haarlem, stevig bandelastiek online kopen Amsterdam, stevig elastiek, sterk elastiek, elastisch band, elastiek band, elastische band, elastieken band, rekbaar band, rekbare band, stretchband, stretch band, boordelastiek, tailleelastiek, taille-elastiek, taille elastiek, pyjamaelastiek, pyjama-elastiek, pyjama elastiek, frans elastiek, soutache elastiek, standaard elastiek, elastische boord, elastisch boord