• Schoudervulling Dun Zonder klittenband Wit

Schoudervulling Wit.

Schoudervulling Wit voor witte bloesjes en fijne kleding.

Fournituren: Schoudervulling kopen? Deze dunne schoudervulling kun je vastnaaien in een blouse, japon of dun vestje. Een schoudervulling geeft dat mooie witte jurkje net wat meer vorm en cachet. Deze schoudervulling is van zacht materiaal en wit van kleur en valt daardoor nauwelijks op, ook niet in witte kleding. Tegelijk geeft deze soft schoudervulling wel een mooie afgeronde vorm aan ingezette mouwen in kleding van dun of fijn materiaal. De dunne schoudervulling is gemaakt van zogenaamd soft materiaal. Je ontvangt 1 paar schoudervullingen. Kleur: Wit.

Deze schoudervulling is ook in wit of ecru leverbaar. Het is een recht model schoudervulling en dus geschikt voor ingezette mouwen. Voor raglan mouwen gebruik je een ander model. Of kies voor onze zelfklevende schoudervulling: deze draag je los op de huid en kun jij dus voor al jouw kleding gebruiken.

Schoudervulling: waarom eigenlijk?

Wanneer je wel eens zelf kleding hebt gemaakt, weet je dat een kledingstuk uit meer bestaat dan enkel wat aan elkaar gezette stukken stof. Om kleding vorm en model te geven, gebruiken we verschillende materialen om delen van het kledingstuk te verstevigen. Denk aan een versteviging in de kraag, in manchetten, kleppen van zakken enzovoort. Ook de schoudernaad van kleding kan vaak wat versteviging gebruiken. Dit geeft de kleding meer pasvorm en zorgt ervoor dat de stof natuurlijk en soepel over de schouder valt. Zelfs bij zeer dunne bloesjes of jasjes, zoals van zijde, microtextiel of rayon, kun je een schoudervulling beter niet weglaten. Je zult zien dat het toevoegen van een dunne, zachte schoudervulling ervoor zorgt dat de mouwnaad in de kleding minder opvalt en dat de vorm van je schouders ronder en zachter lijkt.

Soepele, zachte schoudervulling.

Deze witte schoudervulling is gemaakt van zogenaamd soft materiaal en is daardoor zeer zacht en soepel. De schoudervulling is geschikt voor ingezette mouwen: de mouw is dus vastgenaaid over de volledige bovenkant van het mouwdeel. Voor zogenaamde raglan mouwen, waarbij de mouwnaad zijwaarts vanaf de hals tot aan de onderkant van de mouw loopt, kun je het beste schoudervullingen gebruiken die specifiek zijn bestemd voor raglanmouwen. De schoudervulling is voorzien zacht, glad vlies. Omdat de schoudervulling wit van kleur is, hoef jij ook bij witte kleding niet bang te zijn voor doorschijnen.

Inzetten van schoudervulling.

Deze schoudervulling is bedoeld om in te naaien. Je zet de schoudervulling eenvoudig vast met een paar steekjes in de schoudernaad, zodat ze soepel in de mouw valt. Uiteraard kun je deze schoudervulling gebruiken als vervanging in bestaande kleding of voor een kledingstuk dat je helemaal zelf naait. Gebruik je de schoudervulling voor een gevoerd jasje, zet de schoudervulling dan bij voorkeur vast, voordat je het jasje gaat voeren: zo heb je een mooie ingenaaide schoudervulling.

Specificaties:

Materiaal: 100% polyester. Afmeting: 100 x 160 x 10mm. Kleur: Wit. Verkoop per paar.

Alternatieven:

Deze schoudervulling is ook leverbaar in zwart of in huidskleur. Schoudervullingen voor raglan mouwen kan jij natuurlijk ook bij ons bestellen, evenals de bekende zelfklevende variant: deze schoudervulling draag jij los op jouw huid en kun jij dus in al jouw kleding gebruiken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoudervulling Dun Zonder klittenband Wit

  • Merk: Restyle
  • Model:028.201-009
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Schoudervulling raglan met klittenband huid

Schoudervulling raglan met klittenband huid

Schoudervulling Raglan Beige.Schoudervulling Raglan Beige – Extra vorm bij raglanmouwenFournituren –..

€6,20

Schoudervulling zelfklevend - Naaien niet nodig

Schoudervulling zelfklevend - Naaien niet nodig

Schoudervulling zonder naaienSchoudervulling zonder naaien – In handig bewaardoosjeFournituren – Sch..

€12,95

Schoudervulling Dun Zonder klittenband Huid

Schoudervulling Dun Zonder klittenband Huid

Schoudervulling.Schoudervulling dun voor in blouse of japon.Dunne schoudervulling kopen? Deze dunne ..

€2,95

Schoudervulling Dun Zonder klittenband Zwart

Schoudervulling Dun Zonder klittenband Zwart

Schoudervulling.Schoudervulling dun voor bloesjes en fijne kleding.Dunne schoudervulling om vast te ..

€2,95

Tags: Schoudervulling, schoudervulling raglan, schoudervulling raglan met klittenband., schoudervulling S, schoudervulling XS, kleine schoudervulling, dunne schoudervulling, schoudervulling dun, schoudervulling klein, schoudervulling soft, Prym 993856, Prym 993857