Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren.

Naaigaren polyester.
 

Het polyester naaigaren van Gütermann is het meest gebruikte naaimachine garen.

Het polyestergaren is geschikt voor de meeste naaiprojecten en is ook geschikt voor de dunnere naaimachinenaald vanaf naalddikte 60 en met deze extra voordelige megaklos kun je voorlopig vooruit! Heb je een grote klus te klaren, of wil je gewoon lekker ruim zitten in je voorraad naaigaren van de meest gebruikte kleuren, dan zijn deze voordeelklossen van Gütermann een prima keus. Deze klos bevat maar liefst 1000 meter van het bekende kwaliteitsgaren. Zo grijp je niet gauw mis en kun je ook grotere projecten gemakkelijk klaren. Denk bijvoorbeeld aan het naaien van gordijnen! Gütermann naaigaren is sterk, kleurecht en brengt gegarandeerd geen schade toe aan je naaimachine. Kies Gütermann naaigaren als je alleen gaat voor het beste resultaat.

Polyester garen is wasbaar op 95 graden.

Dit garen is tevens verkrijgbaar op klossen van 200 en 500 meter. Waarom is dit een voordeelklos? Voor 5 klosjes naaigaren van 200 meter betaal je meer dan 18 euro: dus deze klos is bijna de helft goedkoper!

De Gütermann Voordeelklos Naaigaren is verkrijgbaar in de 10 meest gebruikte kleuren. Als de de kleur aanklikt in het selectiescherm verschijnt de bijbehorende foto: zo weet je zeker dat je de juiste kleur kiest voor jouw project.

Vergeet niet om spoeltjes en naaimachinenaalden mee te bestellen: zo voorkom je vervelende verrassingen waardoor je project vertraging oploopt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gütermann Voordeelklos Naaigaren 1000 meter - Kies een kleur

  • Merk: Gütermann
  • Model:701939
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €10,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Naaimachine spoeltjes - 4 metalen spoeltjes voor CB grijper

Naaimachine spoeltjes - 4 metalen spoeltjes voor CB grijper

Metalen spoeltjes voor de naaimachineMetalen spoeltjes voor de naaimachine nodig? Deze spoeltjes zij..

€4,60

Naaimachinenaalden universeel - Assortiverpakking

Naaimachinenaalden universeel - Assortiverpakking

Schmetz Naaimachinenaalden universeel.Schmetz Naaimachinenaalden universeel: voor bijna alle stoffen..

€1,75 €1,99

Tags: naaigaren, Gutermann naaigaren, machine garen, machinegaren, garen, Gütermann garen, rolletje zij, allesnaaigaren, universeel naaigaren, naaigaren universeel, handgaren, garens, voordeelgaren, voordeelklos, voordeel naaigaren, voordelig naaigaren