• Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Vlinders Deco

Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Deco Vlinders.

Voordelig Borduurpakket - Kussenpakket Deco vlinders.

Fournituren - Handwerken - Borduurpakketten. Een kussenpakket van Vervaco is een zelfmaakpakket om een mooi kussen te borduren. Jij borduurt met wat dikker garen in kruissteek op grof canvas stramien. Dit Vervaco borduurpakket is voorzien van decoratieve vlinders. Zelf een kussen borduren is een leuk en ontspannend project met als resultaat een mooi zelfgemaakt kussen. Daar vind jij beslist een goede bestemming voor. Omdat de stof van het kussenpakket is voorbedrukt, is het ook voor beginners een eenvoudig pakket om te borduren. Een Vervaco kussenpakket is al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar: een leuke start om te leren borduren.

In hun serie kussenpakketten heeft Vervaco veel verschillende modellen voor jou ontworpen. Toch niet helemaal jouw smaak? Kijk dan HIER naar het totaakpakket aan kussens om te borduren. Ook voor een bijpassende kussenrug en binnenkussen ben jij bij ons aan het juiste adres.

Kussen om te borduren

Een kussenpakket van Vervaco uit België bevat alles wat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Dit pakket bevat voorbedrukt borduurstramien, de bijpassende garens en een stompe borduurnaald. Kussenpakketten zijn uitstekend geschikt voor als je net begint met borduren, ook voor kinderen. Je hoeft niets uit te tellen of een borduurpatroon te kunnen lezen, maar je volgt gewoon de kleuren van het voorbedrukte stramien. Het kussenpakket is bovendien voorzien van een duidelijke Nederlandstalige instructie.

Hoe borduur ik een kussen?

Omdat het stramien van het kussenpakket is voorbedrukt, kan jij eenvoudig de kleuren van het patroon borduren met kruissteken. Werk altijd van links naar rechts en borduur bij de eerste toer kruislings een halve kruissteek. Als je klaar bent met die kleur in die rij, werk je van rechts naar links en maak je met een tweede kruislingse halve steek ieder kruisje compleet. Vervolgens verwerk je in de volgende regel deze kleur op dezelfde manier. Het acrylgaren en de naald waar jij mee borduurt, vindt jij inbegrepen in het kussenpakket.

Meer keus?

Wil jij een specifiek Vervaco pakket bestellen, dat jij niet op onze site vindt. Neem dan CONTACT op: wij gaan dit pakket dan speciaal voor jou bestellen. Houd in dat geval rekening met een levertijd van ongeveer 1 week.

Specificaties:

Samenstelling: Stramien: Zweigart handgeschilderd bedrukt stramien, 100% katoen. Garens: 100 % acryl.

Compleet kussenpakket Vlinders Deco - Inbegrepen: Borduurcanvas, 1,8 kr/cm, voorgesorteerd acrylgaren, naald en omschrijving. Afmeting gereed kussen: 40 x 40 cm.

Vervaco is met reden een begrip in de wereld van borduren. Zij maken originele en zelf ontworpen borduurpakketten in eigen werkplaats – de instructie bij het kussen is in het Nederlands en voorzien van duidelijke aanwijzingen.

Direct meebestellen:

Een kussen borduren is ontspannend en je hebt snel een aansprekend resultaat. Vergeet niet om de bijpassende kussenrug mee te bestellen, zodat je je zelfgemaakte kussen in elkaar kunt zetten. Of bestel direct een binnenkussen mee om het kussen mee op te vullen. Nu alleen nog een plekje zoeken, waar je kussen het mooist tot zijn recht komt. Liever een ander ontwerp kussen? Er is keus genoeg - Veel plezier! Trouwens, wist jij al dat jij vergelijkbaar borduurcanvas/stramien ook LOS kunt bestellen?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Vlinders Deco

  • Merk: Vervaco
  • Model:PN-0154959
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €29,95


Gerelateerde producten

Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen 40 x 40 cm

Binnenkussen.Binnenkussen van 40 x 40 cm, om te gebruiken voor je zelfgeborduurde kussen of om een m..

€9,95

Kussenrug Creme - Achterkant voor geborduurd kussen

Kussenrug Creme - Achterkant voor geborduurd kussen

KussenrugKussenrug - Achterkant voor een zelf geborduurd sierkussenZelf een kussen borduren? Met dez..

€9,95

Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Zwart-Wit

Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Zwart-Wit

Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Zwart-Wit.Voordelig Borduurpakket - Kussenpakket Zwart-Wit.Four..

€29,95

Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Vlinders Pastel

Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Vlinders Pastel

Vervaco Borduurpakket - Kussenpakket Vlinders.Voordelig Borduurpakket - Kussenpakket Vlinders.Fourni..

€29,95

Tags: Kussenpakket, borduurkussen, kussen om te borduren, zelfmaakkussen, kussen om zelf te maken, kussen om zelf te borduren, voorbedrukt, voorbedrukt pakket, voorbedrukt borduurpakket, borduurpakket voorbedrukt, kussen pakket, borduur kussen, borduur kussen pakket