• Tailleband Verlenger Zwart - Maak jouw broek een maatje groter

Knoopsgatverlenger

Knoopsgatverlenger - Zorgt ervoor dat je zwarte broek net iets ruimer gaat zitten

Fournituren - Knopen. Zit jouw broek net een maatje te strak? Ontdek het gemak en de gebruikelijksvriendelijkheid van de tailleband verlenger van Milward! Deze innovatieve sluiting is ontworpen om die broek of rok die net iets te strak zit heel eenvoudig een maatje groter te maken. De taillebandverlenger is voorzien van een knoop en 2 knoopsgaten. Zo maak jij een broek of een rok 2,5 of 5cm wijder. Kleur: Zwart. Verkoop per stuk.

Voor een te strakke blouse of broek hebben wij ook DEZE oplossing in huis. Nieuwe knopen voor een spijkerbroek kan jij HIER uitzoeken.

Broek te strak - Wat nu?

Ons gewicht kan van tijd tot tijd wat schommelen, waardoor je broek soms net iets te strak gaat zitten. Het gevoel alsof je net iets te zwaar getafeld hebt kennen we allemaal. Met een taillebandverlenger of knoopsgatverlenger kun je een iets te strakke tailleband van je broek of rok net iets wijder maken. Hierdoor zit je kleding comfortabeler, zonder dat je direct nieuwe kleding hoeft aan te schaffen. Ideaal, zeker wanneer je weet dat je waarschijnlijk binnen enkele weken gewoon weer op je oude gewicht zit.

Knoopsgatverlenger - Hoe werkt het?

De metalen flexi-knoop is voorzien van een extra knoop en 2 knoopsgaten. Druk jouw eigen knoop door één van beide knoopsgaten en gebruik nu de knoop op de taillebandverlenger om de broek te sluiten. Hiermee maak jij jouw broek of rok eenvoudig 2,5 of zelfs 5cm wijder. Nadat je de broek hebt uitgetrokken kan jij de knoopsgatverlenger eenvoudig gebruiken voor een andere broek of rok die te strak zit. Makkelijk toch? De taillebandverlenger is ook leverbaar in GRIJS of in een uitvoering voor een SPIJKERBROEK.

Specificaties:

Taillebandverlenger van polyester/katoen. Kleur: Zwart. Verkoop per stuk. Wordt geleverd in een papieren verpakking. Lees HIER meer over Milward: fournituren van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs in een duurzame verpakking.

Ook voor andere kleding

Bekijk ook onze flexiknopen: beschikbaar in een assorti-verpakking met meerdere maten om bijvoorbeeld je overhemdkraag te verruimen of om te gebruiken in een broek met een kleiner knoopsgat. Kinderkleding kan jij wijder maken met knoopsgaten elastiek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tailleband Verlenger Zwart - Maak jouw broek een maatje groter

  • Merk: Opry
  • Model:9768579
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

3 Flexi Knopen 19mm - Maak jouw broek een maatje groter

3 Flexi Knopen 19mm - Maak jouw broek een maatje groter

VerstelknopenVerstelknopen zorgen ervoor dat je broek net iets ruimer gaat zittenFournituren - Knope..

€9,00

3 Flexi Knopen 10-15-19mm - Maak jouw kleding een maatje groter

3 Flexi Knopen 10-15-19mm - Maak jouw kleding een maatje groter

VerstelknopenVerstelknopen zorgen ervoor dat je kleding net iets ruimer zitFournituren - Knopen. Heb..

€7,90

Halve meter knoopsgaten Elastiek 18 mm Wit

Halve meter knoopsgaten Elastiek 18 mm Wit

Smal knoopsgat-elastiekSmal knoopsgat-elastiek - Per halve meter, WITFournituren - Band en elastiek:..

€1,99

Halve meter knoopsgaten Elastiek 25 mm Zwart

Halve meter knoopsgaten Elastiek 25 mm Zwart

Elastiek met knoopsgatenElastiek met knoopsgaten - Per halve meter, ZWARTFournituren - Band en elast..

€1,20

Tags: Flexiknopen, flexibele knoop, knoopsgat verruimen, kraag verruimen, band verruimen, broekband verruimen, rokband verruimen, tailleband verruimen, kleding zit te strak, te strak, te nauw, te krap