• Borduurstof Aïda 14count  - 5 kr/cm WIT

Borduurstof Aida.

Borduurstof Aida met een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren.

Als je een compleet borduurpakket koopt, krijg je daar in de meeste gevallen behalve het patroon, ook het juiste garen en de borduurstof bijgeleverd. Beschik je alleen over een patroon of wil je een patroon uit een borduurpakket nogmaals borduren, dan kun je de stof ook los kopen om het borduurpatroon daar op te borduren.

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je net met borduren begint of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, is het makkelijker om je telpatroon op de stof over te nemen. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren.

Borduurstof wordt gespecificeerd in de grootte van het aantal kruisjes dat je op een centimeter, of in de Engelse maat op een inch, kunt borduren. Op deze Aida borduurstof van DMC kun je 5,5 kruisje per centimeter borduren of 14 kruisjes op een inch. De officiële benaming is dan ook Aïda 14 count (= 5,5 st/cm).

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Wit.

TIP: gebruik voor deze borduurstof bij voorkeur stompe borduurnaalden, grootte 18-22. Gebruik tevens een borduurring: dit zorgt ervoor dat je je werk gemakkelijker kunt vasthouden en geeft een beter overzicht waar je mee bezig bent.

Deze stof is wasbaar in de wasmachine: volg de aanwijzingen op de verpakking.

Deze borduurstof wordt voor je vanaf de rol geknipt. De breedte van de stof is 120 cm. Verkoop per 10cm. Vul je bij het bestellen 1 in, dan ontvang je 10 centimeter. 2=20 centimeter, enzovoort.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurstof Aïda 14count - 5 kr/cm WIT

  • Merk: Venus
  • Model:Venus-A14-W
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,69


Gerelateerde producten

Borduurnaalden stomp nr. 18-22

Borduurnaalden stomp nr. 18-22

Borduurnaalden nr. 18-22 assorti zonder punt voor kruissteek.Deze stalen borduurnaalden hebben een s..

€3,20

Borduurstof Aïda GROF 8 count - 3 kr/cm WIT

Borduurstof Aïda GROF 8 count - 3 kr/cm WIT

Borduurstof Aida Grof.Borduurstof Aida Grof heeft een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op..

€2,25

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, borduurpatroon, evenweave, borduurstof evenweave, permilan, permin, DMC, Zweigart