• Borduurstof Aïda 14count  - 5 kr/cm WIT - Prijs per 10cm
Borduurstof Aida

Borduurstof Aida wordt voor jou van de rol geknipt

Handwerken - Borduren - AIDA is borduurstof met een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren. Heb jij een mooi borduurpatroon of wil je een patroon uit een borduurpakket nogmaals borduren, dan kun je de stof ook los kopen om het borduurpatroon daar op te borduren. Deze borduurstof heeft een duidelijke ruitstructuur. Jij borduurt 5 kruisjes op 1 centimeter. De stof is 120cm breed en wordt voor jou van de rol geknipt. Jij bestelt de stof per 10cm lengte.

Behalve in wit leveren wij deze stof ook in allerlei KLEUREN. Voor de meer ervaren borduurster leveren wij ook borduurstof van LINNEN of in EVENWEAVE.

Aida borduurstof - Ideaal voor starters

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je net met borduren begint of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, is het makkelijker om je telpatroon op de stof over te nemen. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren.

Aida borduurstof - Verkoop per 10cm lengte

Op deze Aida borduurstof borduur jij 5,5 kruisje per centimeter borduren of 14 kruisjes op een inch. De officiële benaming is dan ook Aïda 14 count (= 5,5 st/cm). De stof is 12 centimeter breed en wordt per 10 centimeter voor jou geknipt.

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Wit. Deze borduurstof wordt voor je vanaf de rol geknipt. De breedte van de stof is 120 cm. Verkoop per 10cm. Vul je bij het bestellen 1 in, dan ontvang je 10 centimeter. 2=20 centimeter, enzovoort.

TIP:

Gebruik voor deze borduurstof bij voorkeur stompe borduurnaalden, grootte 18-22. Gebruik tevens een borduurring: dit zorgt ervoor dat je je werk gemakkelijker kunt vasthouden en geeft een beter overzicht waar je mee bezig bent.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurstof Aïda 14count - 5 kr/cm WIT - Prijs per 10cm

  • Merk: Venus
  • Model:Venus-A14-W
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,00


Gerelateerde producten

Kaaslinnen 12 draads 32 count - 50 x 70 cm Ivoor

Kaaslinnen 12 draads 32 count - 50 x 70 cm Ivoor

Borduurstof 100% linnenBorduurstof 100% linnen - Kaaslinnen om op te bordurenHandwerken - Borduren -..

€19,95

Borduurnaalden stomp nr. 18-22 - 6 borduurnaalden prima kwaliteit

Borduurnaalden stomp nr. 18-22 - 6 borduurnaalden prima kwaliteit

Borduurnaalden zonder puntBorduurnaalden zonder punt - stompe borduurnaalden voor kruissteek.Fournit..

€2,75

VOORDELIGE Borduurring 19 cm

VOORDELIGE Borduurring 19 cm

De borduurringen van Opry zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, met een ee..

€5,95

AFGEPRIJSD: Kaasdoek 10 draads 25 count - 48 x 68cm Evenweave Wit - OP=OP

AFGEPRIJSD: Kaasdoek 10 draads 25 count - 48 x 68cm Evenweave Wit - OP=OP

Etamine aftelstof.Etamine aftelstof: kaasdoek borduurstof.Deze borduurstof wordt verkocht onder vers..

€9,95 €14,95

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, borduurpatroon, evenweave, borduurstof evenweave, permilan, permin, DMC, Zweigart