Kruimelveger voor tafel en aanrecht

Kruimelveger voor de tafel en aanrecht - beukenhout met paardenhaar

Schoonmaken: broodkruimels van de tafel of het aanrecht haal jij 1-2-3 weg met behulp van deze geinige tafelveger van paardenhaar. Het is een klusje van niets en voorkomt dat je straks alsnog de stofzuiger moet pakken. De lange paardenharen van de tafelveger vegen de kruimels gemakkelijk bij elkaar. Houd jouw hand onder de rand van de tafel of het aanrechtblad en veeg de kruimels simpelweg op jouw open hand, waarna jij de kruimels gemakkelijk in de vuilnisbak schudt. Klaar! Door zijn leuke uiterlijk hoef jij de tafelveger niet in de la te verstoppen, maar plaats je deze gewoon direct daar waar je hem het meeste gebruikt. Afmeting: 11,5 x 14cm. Verkoop per stuk.

Ook erg handig is de tafelveger met bijpassend blik van roestvrij edelstaal. Ook voor een regulier stoffer en blik en een bijpassende kamerveger ben jij bij onze Duitse borstelmakers aan het juiste adres.

Opgeruimd staat netjes: tafelveger

Schoonmaken is waarschijnlijk niet jouw favoriete hobby, maar met behulp van het juiste materiaal wordt het allemaal een stuk minder vervelend. Neem nu het fenomeen kruimels: in ieder gezin een bron van ergernis en als je het niet direct aanpakt een boel werk. Train jezelf en jouw huisgenoten om na het brood smeren de kruimels direct weg te vegen met behulp van deze handige tafelveger. Direct verwijderen van de losse kruimels zorgt ervoor dat de vloer er vrij van blijft. Schuif de kruimels op jouw open hand, direct onder het tafelblad, en gooi ze vervolgens direct in de vuilnisbak. Kijk: dat scheelt tijd en moeite!

Kwaliteit van Duitse borstelmaker

De meeste borstels die jij bij ons bestelt, worden gemaakt door onze Duitse borstelmaker Redecker. De borstels worden gemaakt van natuurlijk materiaal met oog voor functionaliteit en design. Deze tafelveger is gemaakt van geolied beukenhout en zwart paardenhaar. Doe af en toe een paar druppels olijfolie op keukenpapier en olie het hout van de tafelveger: hierdoor worden vlekken in het hout bij normaal gebruik voorkomen. De gebruikte paardenharen zijn afkomstig van staart en manen van het paard - de paardenharen worden lokaal ingezameld in de directe omgeving van de borstelwerkplaats.

Specificaties:

Stoffer en blik op tafelformaat. Samenstelling: Geolied beukenhout – paardenhaar. Afmeting: 11,5 x 14cm. Lengte borstelharen: cm. Verkoop per stuk.

Borstels en vegers – alles lekker schoon

Een goed stoffer en blik en een zachte kamerveger voor harde vloeren houden alles lekker schoon. Hoe vind je de tafelveger met blik? Een mooi cadeau voor een bijzondere gelegenheid, bij een huwelijk bijvoorbeeld!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tafelveger egel - Paardenharen kruimelveger

  • Merk: Redecker
  • Model:421110
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,95


Gerelateerde producten

Hotelveger - Staand stoffer en blik

Hotelveger - Staand stoffer en blik

Staand Stoffer en BlikStaand Stoffer en Blik - Paardenhaar en Beukenhout/Edelstaal.Handgemaakte bors..

€89,95

Zachte handveger - Stoffer van paardenhaar

Zachte handveger - Stoffer van paardenhaar

Zachte stofferZachte stoffer van paardenhaarBorstelwerk van natuurlijk materiaal. Het gebruikte paar..

€22,95

Kamerveger paardenhaar - Voor alle harde vloeren

Kamerveger paardenhaar - Voor alle harde vloeren

Zachte Kamerbezem van PaardenhaarZachte Kamerbezem van Paardenhaar- Voorkomt krassenBorstelwerk van ..

€29,95

Tags: tafelveger, kruimelveger, borstel, veger, kruimeldief, borstel van paardenhaar, kruimelveger, stoffer en blik, veger met blik, tafelveger met blik, kruimels van tafel, kruimels van aanrecht