• OPRUIMING: Borduurstof Aïda 8 count - 50 x 35cm Wit

Borduren voor Beginners

Borduren voor Beginners: Stukje Borduurstof

Fournituren: Borduren – wat een leuke hobby! Wil jij beginnen met borduren? Begin dan eens met een stukje borduurstof zoals deze: laaggeprijsd, met een duidelijke ruitstructuur en wat groffer dan gemiddeld. Hierdoor is dit een ideale borduurstof voor beginners. Jij borduurt ongeveer 3 kruisjes op een centimeter; jij werkt met 2 of 3 draadjes borduurgaren. Jij ontvangt een stukje borduurstof van 35 x 50centimeter. Kleur: Wit.

LET OP: dit product gaat uit het assortiment - Nog 1 LAATSTE VERPAKKING leverbaar

Bestel jij direct borduurnaalden en borduurgaren mee? In het setje van Pony zitten de 20 meest gebruikte kleuren. Of bestel kleuren naar jouw eigen keuze van ons DMC borduurgaren. En met zo’n handige draaddoorsteker voor borduurgaren krijg jij het borduurgaren gemakkelijk door het oog van de naald.

Borduurstof Aida GROF.

Als je een compleet borduurpakket koopt, krijg je daar in de meeste gevallen behalve het patroon, ook het juiste garen en de borduurstof bijgeleverd. Beschik je alleen over een patroon of wil je een patroon uit een borduurpakket nogmaals borduren, dan kun je de stof ook los kopen om het borduurpatroon daar op te borduren. Deze borduurstof is vrij grof en daardoor ideaal voor beginners.

3 kruisjes per centimeter.

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je net met borduren begint of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, is het makkelijker om je telpatroon op de stof over te nemen. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren. Met deze variant borduur jij 3,3 kruisjes op een centimeter. De officiële benaming is dan ook Aïda 11 count (= 3,3 st/cm).

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. Je ontvangt een stukje borduurstof met een afmeting van 35 x 50cm. Kleur: Wit. Tevens leverbaar in gebroken wit en in ecru.

Direct aan de slag:

Bestel alles mee om direct aan de slag te kunnen:

  • Borduurnaalden met groot oog
  • Borduurgaren: kies jouw kleur
  • Borduurgaren – voordeelset met 20 kleuren
  • Een klein borduurschaartje
  • Toch liever een compleet borduurpakket? Kijk dan HIER maar eens.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Borduurstof Aïda 8 count - 50 x 35cm Wit

  • Merk: Zweigart
  • Model:1007-100
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,75
  • €3,95


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.Vriendschapsbandjes ..

€5,95 €7,50

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, borduurpatroon, evenweave, borduurstof evenweave, permilan, permin, DMC, Zweigart, RTO borduurstof, borduurstof rood, borduurstof geel, borduurstof grijs, borduurstof blauw, borduurstof donkerblauw, borduurstof zalmkleurig, borduurstof beige, borduurstof zwart, borduurstof ecru