• Strijkplaatje Sneeuwvlok -  Opstrijkbare kleding Applicatie

Opstrijkbare kledingapplicatie.

Opstrijkbare kledingapplicatie: Verberg een vlek of scheur in kleding.

Fournituren: Kledingapplicatie - Strijkplaatje. Een lastige vlek of een gaatje in een broek? Dat is eenvoudig op te lossen met deze opstrijkbare kledingapplicatie. Een strijkplaatje strijk jij op een broek, jas of shirt: net wat jou uitkomt. Deze geborduurde afbeelding van een sneeuwvlok is 3,4 centimeter in doorsnee. Jij bevestigt deze kleding-applicatie met behulp van de strijkbout. Verkoop per stuk.

Bekijk HIER alle kleding-applicaties: jij kunt kiezen uit diverse modellen. Gebruik jij de kleding-applicatie om een groter gat in kinderjeans te bedekken? Bevestig in dat geval aan de binnenkant van de kleding opstrijkbaar jeans reparatiedoek ter versteviging. Zo weet jij zeker dat de broek of het shirt achter het strijkplaatje niet uit gaat scheuren. Het gebruik van een persdoek voorkomt schade aan de kleding of vlekken op jouw strijkbout.

Applicatie voor kleding.

Een kledingapplicatie gebruik jij om kleding te versieren of op te leuken en is bovendien prima geschikt om een gaatje of vlek te verbergen. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Wel adviseren wij jou om de applicatie voor de zekerheid ook met een paar steekjes vast te naaien, zeker op plekken waar de kleding onder spanning staat.

Gebruiksaanwijzing:

Stel je strijkijzer in op stand 3 voor Katoen. Leg de applicatie op de juiste plek. Vervolgens 60 seconden met lichte druk opstrijken. Vervolgens draai je de kleding om en strijkt aan de achterkant nogmaals over dezelfde plek. Even laten afkoelen. Klaar! Zet jij de applicatie voor de zekerheid nog met een paar steekjes vast?

Houd rekening met de ondergrond waar je de applicatie op wilt strijken: deze moet schoon en onbehandeld zijn en geschikt voor strijken op de heetste stand. Als de applicatie vastzit, kun je de kleding zonder probleem in de wasmachine doen.

Specificaties:

Geborduurde Kledingapplicatie. Afmeting: 34mmØ. Model: Sneeuwvlok.

Meer keus?

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke strijkplaatjes beschikbaar. Gebruik voor het bevestigen van een applicatie altijd een persdoek: deze wordt transparant wanneer jij de doek iets vochtig maakt. Zo zie jij precies wat je doet en blijf jij niet met jouw strijkijzer aan de kleding plakken. Voor spijkergoed is het verstandig om de achterkant van een gat extra te verstevigen met reparatiedoek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Strijkplaatje Sneeuwvlok - Opstrijkbare kleding Applicatie

  • Merk: Opry
  • Model:34909
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,69


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Jeans reparatiedoekJeans reparatiedoek - Voor repareren van denim en spijkerstofReparatiedoek voor j..

€2,25

Applicatie Groot model - Royal Navy

Applicatie Groot model - Royal Navy

Applicatie.Applicatie om jeans of andere kleding te versieren of op te leuken. Ook prima geschikt om..

€3,25

Strijkplaatje Our earth - Opstrijkbare kledingapplicatie

Strijkplaatje Our earth - Opstrijkbare kledingapplicatie

Strijkplaatje - Gemakkelijk kleding repareren.Strijkplaatje - Gemakkelijk kleding repareren: Geef di..

€2,25

Tags: Applicaties, gaatje in jas repareren, kledingapplicaties online, strijkapplicatie, strijkplaatje, embleem, embleempje, plakplaatje, borduursel, borduurplaatje, geborduurd plaatje