Stoffen en boenen

Stoffen en boenen

Stoffen en boenen zijn vaak niet de leukste klusjes. Maar als je goed en mooi duurzaam materiaal gebruikt wordt het plotseling een stuk leuker. Niet alleen een stofvrij huis en een schone tegelwand is je beloning maar ook de gedachte dat je het milieu helpt door duurzame produkten te gebruiken geeft je een goed gevoel.

Alle borstels in deze categorie zijn duurzaam. dat betekent dat ze het milieu niet belasten.

Kies in onze webshop ook voor een biologisch schoonmaakmiddel en je bent helemaal goed bezig.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Beugel boender Fiber
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Beugel boender Fiber. Deze boender heeft een stevige beugel als handvat waardoor je extra kracht kunt zetten op het te boenen oppervlak. Bovendien houdt het je handen schoon. Geolied beukenhout en natuurlijk fiber. Afmeting: 22cm...
€17,75
Beugel boender Union
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Beugel boender Fiber. Deze boender heeft een stevige beugel als handvat waardoor je extra kracht kunt zetten op het te boenen oppervlak. Bovendien houdt het je handen schoon. Geolied beukenhout en Union (is een combinatie van natuurlijk fiber en aren..
€17,75
Plumeau Lamswol
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Mooie lamswollen plumeau. Neemt gemakkelijk stof op. Buiten uitschudden. Lengte 70cm. Steel is van onbehandeld beukenhout...
€15,95
Jalouzieborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Luxaflexborstel.Luxaflexborstel: verwijdert stof van jaloezieen.Borstel met echt haar: De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op z..
€18,95
Stofdoek katoen 2 stuks
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ouderwetse stofdoek.Ouderwetse stofdoek: wie kent hem niet? Vroeger had ieder huishouden traditioneel een zogenaamd stofdoeken mandje in de kast staan. Daar lagen de meest gebruikte schoonmaakproducten, zoals de verschillende opzetstukjes voor de sto..
- 25% €3,69 €4,92
Laptopborstel
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Laptop borstel Dubbele borstel met draaischarnier geolied beukenhouten geitenhaar / zwarte varkensharen. 2 rijen maat: 7,5 cm..
€12,59
Werkborstel hard achtvorm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Harde union boender van 12cm. Geschikt om harde niet geglazuurde oppervlakken mee te boenen. Achtvorm, ligt makkelijk in de hand. Union is een vermenging van fiber en bassine, beiden natuurlijke materialen. Union wordt veel gebruikt in schrobborstels..
€4,95
Werkborstel zacht
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Fiber boender 16,5cm. in een achtvorm. Geschikt voor het boenen van alle oppervlakken. Fiber is een vezel van de bladnerven van de dikvlezige bladeren van ananasplanten en agaven uit Mexico.De borstel kunnen zowel vochtig als nat gebruikt worden. Ti..
€4,25
Luiwagen Hard
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Union luiwagen met rvs steelhouder. Geschikt voor het schrobben van harde ongeglazuurde oppervlakken. Afmeting 22 x 7cm. Wordt zonder steel geleverd Union is een vermenging van fiber en bassine, beiden natuurlijke materialen. Union wordt veel gebruik..
€16,95
Luiwagen zacht
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Fiber luiwagen van Tampico fiber, onbehandeld beukenhout en een rvs steelhouder. Geschikt voor het schrobben van alle oppervlakken. Afmeting 30x 5cm. Wordt zonder steel geleverd. Tampicofiber is een vezel van de bladnerven van de dikvlezige bladeren..
€15,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020