• Sterretje Handgaren - Linnen garen - IJzergaren Wit

Sterk handgaren.

Sterk Handgaren – Sterretje IJzergaren.

Fournituren: Linnen Naaigaren: voor aanzetten van knopen en andere naaiklusjes op de hand. Naaigaren van 100% linnen noemen we ook wel ijzergaren. Niet omdat er ijzer in het garen verwerkt zou zijn, maar vanwege de kracht noemen we dit handgaren ijzer(sterk) garen. Je ontvangt een sterretje met 20 meter sterk naaigaren van 100% linnen. Kleur: Wit.

Zoek jij ijzergaren ook in andere kleuren? Check dan DIT IJzergaren van Gütermann: leverbaar in 7 courante kleuren. Nog sterker naaigaren nodig? Het supersterke naaigaren van Gütermann is zelfs nog krachtiger en bovendien bestand tegen weersinvloeden. Zet knopen vast met een stevige naainaald, zoals een speciale modistennaald bijvoorbeeld.

Linnengaren – IJzergaren – Handgaren

Linnengaren wordt ook wel ijzergaren genoemd, niet omdat er ijzer in verwerkt zit maar omdat linnen ijzersterk is. Linnengaren wordt als handgaren gebruikt voor het opzetten van knopen en voor stevige, zware en geweven stoffen. Linnengaren wordt aangeduid met een dikte 30 en is wasbaar op 30 graden.

Knopen aanzetten – hoe doe je dat?

Het aanzetten van knopen is niet ingewikkeld, maar vraagt wat speciale aandacht. Gebruik voor het aanzetten van knopen altijd sterk naaigaren, zoals dit ijzergaren bijvoorbeeld. Naai de knoop nooit te dicht op de stof, maar zorg ervoor dat de knoop iets speling heeft bij het openen en sluiten van de kleding. Gebruik een sterke en stevige naainaald en hecht de draad goed aan en af. Zo zal jouw knoop lang blijven zitten.

Specificaties:

Samenstelling: 100% linnen. Jij ontvangt 1 sterretje ijzergaren met 20 meter naaigaren. Kleur: Wit. Wasbaar tot 40°. Wordt geleverd in een papieren verpakking. Lees HIER meer over Milward: fournituren van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs in een duurzame verpakking.

Meer keus:

IJzergaren in ook verkrijgbaar in een versie van Gütermann – Hierbij kun jij kiezen uit 7 courante kleuren. Of kies voor het Naaigaren van Supersterk van Gütermann: een nog sterker alternatief. Zet knopen bij voorkeur vast met een stevige naainaald, zoals een modistennaald. Bestel je ook direct naaimachinegaren mee? Met ons voordelige naaigaren doe jij een goeie koop voor een klosje van 500 meter.

Lees onze blog:

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Sterretje Handgaren - Linnen garen - IJzergaren Wit

  • Merk: Milward
  • Model:9100059
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

Stopnaalden voor Wol Nr. 3-9 - Prima kwaliteit

Stopnaalden voor Wol Nr. 3-9 - Prima kwaliteit

Korte stopnaaldenKorte stopnaalden - Om gaatjes te stoppen in wol.Fournituren - Wolnaalden - Korte ..

€2,75

Gütermann Naaigaren Denim 100 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Denim 100 meter - Kies een kleur

SpijkerbroekgarenSpijkerbroekgaren: Siersteekgaren voor jeans en denimFournituren: Gütermann Naaigar..

€3,20

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

VOORDELIG Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,95

Tags: Ijzergaren, Linnengaren, naaigaren kopen, naaigaren bestellen, naaigaren online, tentgaren, milward, linnen garen