• Naaimachinenaalden stiknaald - 5 naalden - Kies een dikte

Schmetz Naaimachinenaalden Topstitch

Schmetz Naaimachinenaalden Topstitch - A kwaliteit machinenaalden voor sierstiksel

Fournituren - Naaimachinenaalden - Ontdek de superieure kwaliteit van Schmetz topstitch naalden. Schmetz stiknaalden zijn de perfecte keuze voor het naaien van siersteken met jouw naaimachine. Schmetz topstitchnaalden zijn voorzien van een extra groot oog, waardoor ze geschikt zijn voor het naaien van dikke siergarens voor de naaimachine. Het oog om het metallic naaigaren in te rijgen is beduidend groter dan bij een UNIVERSELE naaimachinenaald. Met de Schmetz doorstiknaald stik jij eenvoudig dikke garens of een dubbele draad, zelfs van een naaigaren van mindere kwaliteit. Jij gebruikt de Schmetz Topstichnaald - Doorstiknaald voor het naaien van rechte steken op de naaimachine. Voor een mooi sierstiksel of voor een doorgestikte zoom met rechte steken neem jij met de A-kwaliteit doorstiknaalden van Schmetz geen enkel risico. Niet voor niets is Schmetz al vele decennia marktleider in naaimachinenaalden. Jij ontvangt een setje van 5 machinenaalden voor dikker naaigaren. Kies de juiste dikte in het selectiescherm.

Voor een dubbel stiksel met een dikke draad kan jij DEZE tweelingnaald gebruiken. Voor het naaien met metallic garen, bestel jij de Schmetz METALLICnaald.

Topstitch naaimachinenaalden - Doorstiknaalden voor dik garen.

Schmetz stiknaalden zijn ontworpen voor het naaien van rechte steken op de naaimachine. Gebruik de Schmetz topstitchnaald voor het naaien van een sierstiksel met DIKKER naaigaren. Jij kunt kiezen uit dikte 90 voor middelzware of dikte 100 voor zware stof. De doorstiknaald is voorzien van een extra groot oog. Werk je met glinsterend of METALLIC naaigaren? Kies dan voor DEZE metallic naalden van Schmetz. Volg de aanwijzingen bij jouw naaimachine voor een mooi resultaat siersteken of een machinaal geborduurde decoratie op stof.

Meer over Schmetz:

Schmetz naaimachinenaalden zijn wereldwijd bekend om hun uitstekende kwaliteit en prestaties. Schmetz machinenaalden zijn verkrijgbaar in een breed SCALA aan maten en types, waaronder UNIVERSEEL voor katoen en linnen, JEANS voor denim en JERSEY voor gebreide stoffen. Met precisie vervaardigd en duurzaam ontworpen, bieden deze A-kwaliteit machinenaalden nauwkeurige steken en soepele naaiervaringen voor alle soorten stoffen en projecten.

Specificaties:

Schmetz doorstiknaalden: voor rechte steken met dik naaigaren of met een dubbele draad. Eén verpakking bevat 5 naaimachinenaalden - Kies de juiste dikte in het selectiescherm.

Nog even dit:

Schmetz heeft voor elk project de juiste naaimachinenaald. Zo zijn er speciale naaimachinenaalden voor PATCHWORK en leveren wij ook DEZE borduurnaalden voor machinaal borduurwerk. Wil jij een zoom doorstikken? Gebruik dan KEPERBAND als tussenvoering in de zoom voor extra volume.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaimachinenaalden stiknaald - 5 naalden - Kies een dikte

  • Merk: Schmetz
  • Model:024.T100ZB
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,30


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Naaimachinenaalden Jeans - Assortiverpakking 5 naalden voor jeans

Naaimachinenaalden Jeans - Assortiverpakking 5 naalden voor jeans

Schmetz Naaimachinenaalden Jeans.Schmetz Naaimachinenaalden Jeans: voor jeans en andere zware stoffe..

€2,75 €3,00

Naaimachinenaalden borduurnaald - Assortiverpakking 5 naalden

Naaimachinenaalden borduurnaald - Assortiverpakking 5 naalden

Schmetz Machinenaalden voor borduurstekenSchmetz machinenaalden voor borduursteken - A kwaliteit naa..

€3,45

Naaimachinenaalden voor metallic garen - 5 machinenaalden dikte 80

Naaimachinenaalden voor metallic garen - 5 machinenaalden dikte 80

Schmetz Naaimachinenaalden MetallicSchmetz Naaimachinenaalden Metallic - A kwaliteit machinenaalden ..

€4,30

Naaimachinenaald Universeel Super - 5 Titaniumnaalden dikte 90

Naaimachinenaald Universeel Super - 5 Titaniumnaalden dikte 90

Schmetz Super Naalden.Schmetz Super Naalden zijn de krachtpatsers onder de naaimachinenaalden. Door ..

€5,10

Tags: Schmetz, Naaimachinenaalden, stiknaald, doorstiknaald, topstitch naald, naaimachinenaald voor dik garen, naaimachinenaald stiknaald