• AANBIEDING: Rits voor Rugzak

Rits voor tas.

Rits voor tas of rugzak.

Ritssluiting van je tas kapot? Met deze Ritssluiting voor Rugzakken en Tassen kun je de ritssluiting in je eigen tas vervangen of zelf een tas of rugzak maken,. De rits is eenvoudig op elke gewenste maat te verwerken, met een maximale lengte van 80 cm. Doordat de rits beschikt over 2 ritsschuivers, open je deze door de ritsschuivers in tegengestelde richting open en dicht te schuiven. Dit zorgt ervoor dat je de spullen die je mee wilt nemen gemakkelijk in je tas kunt stoppen en de rits vervolgens weer van twee kanten dicht kunt schuiven. Lengte:80cm – niet deelbaar – 2 schuivers. De kleur kies jij in het selectiescherm.

Ga jij deze ritssluiting zelf in jouw tas of rugzak zetten? Met Wondertape van Prym is dit een fluitje van een cent. Gebruik bij voorkeur Supersterk Naaigaren van Gütermann voor dit klusje. Toch liever een ritssluiting van een A-merk: bestel dan de tasrits van Prym. Om de rits van een tas gemakkelijker te openen, heeft Prym een handige hulpmiddeltje ontwikkeld: de ritstrekker hulp.

Rits met 2 schuivers.

Een ritssluiting voor een tas is aan beide uiteinden gesloten. De riitssluiting beschikt over 2 afzonderlijke ritsschuivers, die je van elkaar schuift om de tas of rugzak te openen. Door de schuivers weer naar elkaar toe te schuiven, zal de ritssluiting zich weer sluiten. De ritssluiting is geschikt om een rits in een tas of rugzak te vervangen.

Op iedere lengte bruikbaar.

De maximale lengte van de ritssluiting is 80cm. Heb jij een kortere rits nodig? Geen probleem: in dat geval stik je de rits dubbel door op de gewenste lengte, zodat de schuiver niet verder open kan dan het door jou gekozen eindpunt. De losse uiteinden van de ritssluiting kun je vervolgens afknippen of laten wegvallen in de overslag van jouw tas.

Specificaties:

Niet-deelbare spiraalritssluiting met twee schuivers. Materiaal: Polyester. Lengte: maximaal 80 centimeter – op gewenste lengte in te korten. Kleur: De rugzakrits is verkrijgbaar in zwart, grijs of donkerblauw. In het selectiescherm kun jij de juiste kleur selecteren. Ook leverbaar in uitvoering van 60cm.

Direct meebestellen:

Met behulp van het speciale wondertape van Prym wordt een ritssluiting inzetten een fluitje van een cent en bespaar jij de kosten van het naaiatelier! Je plakt simpelweg de rits op zijn plek met het wondertape en daarna kun jij de rits met de naaimachine vastnaaien. Het wondertape lost vanzelf weer op! Gebruik voor dit klusje het Supersterke Naaigaren van Gütermann, leverbaar in 30 kleuren. Heb jij moeite met het openen van de ritssluiting van jouw tas of koffer: met de handige hulp voor ritstrekkers krijg jij iedere ritssluiting probleemloos open.

Meer over ritsen:

Zoek je een andere rits die je voor je tas wilt gebruiken? Kijk dan bij ons uitgebreide assortiment ritsen. Meer informatie over de ritsen die we verkopen, vind je in onze blog.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Rits voor Rugzak

  • Merk: Opry
  • Model: RR80-5
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,80
  • €5,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€7,60

Naaigaren Supersterk100 mtr.

Naaigaren Supersterk100 mtr.

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€3,80

Ritstrekker hulp

Ritstrekker hulp

Ritsentrekker hulp Om in de voorhanden schuiver met gaatje te hangen. Ideaal voor jassen, rugzakken,..

€3,80

Rits voor Tas

Rits voor Tas

Tasrits. Met deze Tasrits van Prym kun je zelf een tas of rugzak maken, of de ritssluiting in je ei..

€11,80

Tags: Ritssluiting, rits, tasrits, rits voor tas, rits voor rugzak, rits voor sporttas, rits voor boodschappentas, rits voor reistas, rits voor weekendtas, rits tas, rits rugzak, rits sporttas, rits boodschappentas, rits reistas, rits weekendtas, ritssluiting voor tas, ritssluiting voor rugzak, ritssluiting voor sporttas, ritssluiting voor boodschappentas, ritssluiting voor reistas, ritssluiting voor weekendtas, tas maken, tas zelf maken, tas repareren, tas zelf repararen, rits kapot, tasrits kapot, rits vervangen, tasrits vervangen, zelf tasrits vervangen, rits zwart, zwarte rits, rits met twee schuivers, dubbele rits, tweeweg rits