• AANBIEDING: Gesp Klikmodel 40 mm Zilver

Gesp.

Gesp om een riem of ceintuur te herstellen of zelf te maken.

Deze metalen klemgesp wordt vooral gebruikt voor het sluiten van riemen en ceintuurs. De gesp wordt aan de ene kant van de riem of ceintuur bevestigd. Dit doe je door de stof of het leer om de buitenste rand van de gesp te vouwen en het dubbel geslagen materiaal vervolgens te bevestigen. De andere kant van de riem voorzie je van het bijbehorende eindstuk, dat je op de stof of het (dunne) leer kunt klemmen met behulp van een tang. Zo is je zelfgemaakte riem of ceintuur ook direct afgewerkt. Als je het afgewerkte gedeelte door de klemgesp schuift, kun je deze vervolgens precies op maat dichtklikken.

Je kunt de gesp bevestigen door door het dubbel geslagen materiaal heen te naaien met een dubbel stiksel. Gebruik deze gesp voor een riem of ceintuur van zware tot middelzware stoffen of voor dun leer.

Let bij het vastzetten van een gesp ook goed op welke naaimachinenaald je gebruikt. Voor dubbele lagen van hetzelfde materiaal is de juiste keus naaimachinenaald van belang. Kies voor katoenen stoffen een universele naald, voor zware stoffen een jeansnaald en voor leer en kunstleer een leernaald. Dit voorkomt dat je naald breekt of dat het stiksel onregelmatig is.

Een metalen gesp wordt vooral gebruikt voor het sluiten van een riem, broekband of ceintuur. Maar je kunt een mooie metalen gesp natuurlijk ook prima gebruiken als sluiting van een tas. De maatvoering van gespen wordt standaard bepaald op de binnenmaat van de gesp: zo weet je precies welke breedte gesp je dient te kiezen om aan te sluiten op de breedte van de gebruikte riem, ceintuur of tailleband.

Model: Klemgesp. Breedte: 40mm.

Materiaal: metaal. Kleur: Zilverkleurig.

Prijs per stuk.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Gesp Klikmodel 40 mm Zilver

  • Merk: Restyle
  • Model: 160336.40-010
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €5,25
  • €3,95


Gerelateerde producten

Naaimachinenaalden leernaald assorti

Naaimachinenaalden leernaald assorti

Schmetz naaimachine naalden voor leer, met snijpunt (LL = links snijdende leerpunt) assorti 80-100. ..

€3,51

Naaimachinenaalden Jeans - Assorti

Naaimachinenaalden Jeans - Assorti

Schmetz Naaimachinenaalden Jeans.Schmetz Naaimachinenaalden Jeans: voor jeans en andere zware stoffe..

€3,03

Tags: Gesp, gespen, sluitgesp, broekgesp, tuinbroekgesp, bretelclip, bretelclips, schuifgesp, klemgesp, verstelbare gesp, broekgesp, riemgesp, herengesp, damesgesp, sluiting, sluitingen, klemsluiting, kliksluiting, klikgesp