• Universele Omnigrid liniaal 3x15cm

Patchwork-Liniaal.

Patchwork-Liniaal van Prym, uitgevoerd met centimeterschaal. Bij het maken van een mooie quilt heb je specifiek meetmateriaal nodig om tot het mooiste resultaat te komen. Prym heeft speciaal hiervoor een mooie serie linialen, waar dit er één van is. De speciale geel-zwarte rasteropdruk maakt exact markeren zowel op licht als op donker materiaal mogelijk. De ultiem precieze laseropdruk op de onderkant van de liniaal voorkomt gezichtsbedrog, waardoor je de mist in zou kunnen gaan met je maten.

Het dikke, robuuste materiaal zorgt ervoor dat je rolmes precies langs de liniaal glijdt. Hierdoor snij je de stof precies waar nodig. Bovendien raakt de liniaal niet beschadigd door het scherpe mes. De patchwork-liniaal is geschikt voor links- en rechtshandigen.

Afmeting: 3 x 15 cm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Universele Omnigrid liniaal 3x15cm

  • Merk: Prym
  • Model:611317
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,90


Gerelateerde producten

Universele Omnigrid liniaal 3x30cm

Universele Omnigrid liniaal 3x30cm

Patchwork-Liniaal.Patchwork-Liniaal van Prym, uitgevoerd met centimeterschaal. Bij het maken van een..

€13,50

Tags: Patchwork-liniaal kopen, patchworkliniaal bestellen, omnigrid, omni-grid, prym patchwork, quilten, patchwork, quiltliniaal, quilt-liniaal, liniaal voor patchwork, liniaal voor quilt, lineaal voor patchwork, lineaal voor quilt, liniaal, lineaal