• Borduurnaalden stomp nr.24

Tapisserienaalden FIJN nr.24

Tapisserienaalden FIJN nr.24 : Borduurnaalden zonder punt

Fournituren: Naalden voor borduurwerk. Deze fijne borduurnaalden hebben een stompe punt om de stof niet te beschadigen. Ze hebben een vrij groot oog voor makkelijk inrijgen van het borduurgaren. Geschikt voor het werken met fijne Aïda-borduurstof, fijn stramien, aftelstof / evenweave en kaaslinnen.. Borduurnaalden zonder punt worden ook wel tapisserienaalden genoemd. Jij ontvangt 6 borduurnaalden zonder punt. Maat: Nr.24.

De maat van deze borduurnaald is aangeduid met nummer 24. Voor borduurnaalden geldt: hoe hoger het nummer, des te dunner de naald. Bestel jij dus nr. 22, dan ontvang jij een iets dikkere naald met een wat groter oog. Bestel jij nummer 26 dan ontvang jij een nog fijnere versie. Handig: Met zo'n handige draaddoorsteker voor borduurgaren krijg jij de draad gemakkelijk door het oog van de naald.

Tapisserienaalden

Deze stalen borduurnaalden hebben een STOMPE punt, waardoor ze jouw borduurstof niet beschadigen bij het doorhalen. Ze hebben een groot, goudkleurig oog voor makkelijk inrijgen van het borduurgaren. Borduurnaalden zonder punt zijn gschikt voor het werken met fijne Aïda-borduurstof, voor fijn stramien, voor aftelstof / evenweave en voor kaaslinnen. Doe jij aan zogenaamd vrij borduren op een willekeurige katoenen stof, maar zonder de ruitstructuur van Aida of kaasdoek, dan kun jij beter kiezen voor borduurnaalden MET punt.

Gemakkelijk bewaren

Bewaar de borduurnaalden in de meegeleverde verpakking, dan weet jij altijd met welke naald jij van doen hebt.De hersluitbare verpakking bevat 6 stalen naalden, nr. 24. Voor borduurnaalden geldt: des te hoger het nummer, des te dunner de naald. De gelijkmatig gestanste goudkleurige ogen zijn op de lengte en dikte van de naald afgestemd.

Specificaties:

Samenstelling: Staal. 6 stuks borduurnaalden ZONDER punt.

Soorten en maten:

Wil jij een iets grotere naald dan deze? Kies dan voor nummer 22. Een fijnere versie is in dit geval nr. 26. Bestel jij ook direct de DMC nummers mee, die jij mist in jouw collectie borduurgaren? En met die handige draaddoorsteker krijg jij ook meerdere draadjes mouline gemakkelijk door het oog van de naald.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurnaalden stomp nr.24

  • Merk: Opry
  • Model: B225.558
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €1,95


Gerelateerde producten

DMC borduurgaren

DMC borduurgaren

DMC Splijtzijde.DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Handwerken: Borduren – Bord..

€1,75

Draaddoorsteker voor borduurgaren

Draaddoorsteker voor borduurgaren

Draaddoorsteker voor borduurnaalden. kaart 1 stuks..

€3,45

Borduurnaalden stomp nr.22

Borduurnaalden stomp nr.22

Borduurnaalden nr. 22 zonder punt voor kruissteekborduren.Deze stalen borduurnaalden hebben een stom..

€1,98

Borduurnaalden stomp nr.26

Borduurnaalden stomp nr.26

Tapisserienaalden EXTRA FIJN nr.26Tapisserienaalden EXTRA FIJN nr.26 : Borduurnaalden zonder puntFou..

€1,95

Tags: Borduurnaald, tapisserie, zonder punt, borduur, borduren, stomp, bolletje, bolletjesnaald, bol