• Bonthaken en Ogen Zwart

Bonthaken

Bonthaken - Zwarte sluiting voor zware jas of gebreid vest

Fournituren - Sluitingen voor kleding: Een bonthaak is een klassieke, sierlijke sluiting en wordt gebruikt voor de sluiting van vesten en jasjes, of voor een open kraag in een dikke wollen trui. Een bonthaak bestaat uit een haak en een oog, die beide omwikkeld zijn met stof. Jij kunt bonthaken eenvoudig vastnaaien voor een praktische en stevige sluiting van een jas of vest. Kleur: Zwart. Verkoop per 3 stuks.

Bonthaken hebben wij in verschillende kleuren. Naai de haken vast met STEVIG garen of in het geval van een gebreid vest met een draadje STOPWOL.

Bonthaken - Sluitingen voor jas of vest

Steeds meer gebreide vesten worden in de winkel verkocht zonder sluiting. Sierlijk misschien, maar niet altijd even praktisch. Zeker op de fiets of met veel wind is het niet prettig als je vest steeds open waait. Een bonthaak kan dit probleem gemakkelijk verhelpen. Bonthaken zijn geschikt als sluiting voor bontjassen en duffelcoats maar ook goed geschikt voor wollen kleding.

Bonthaken - Wat zijn dat eigenlijk?

Een bonthaak is een vrij forse variant op een HAAK EN OOG. Zowel het haak als het oog zijn gemaakt van stevig staal en omwonden met garen, waardoor ze er sierlijker uitzien en niet aan het bont of in een gebreide steek kunnen blijven haken. De haak naai je met een paar steekjes vast aan de overslag van het vest, het oog bevestig je op het andere pand. Je kunt ervoor kiezen om de haak te verbergen onder de overslag, zodat je de sluiting niet ziet als het vest gesloten is. Je kunt kiezen voor 1 enkele sluiting, of meerdere sluitingen onder elkaar combineren. Over het algemeen werk je dan met een oneven aantal, dus bijvoorbeeld 3 sluitingen onder elkaar.

Specificaties:

De bonthaken zijn gemaakt van staal en onwonden met polyester garen. Kleur: Zwart. Totale lengte: 4 cm. Een verpakking bevat 3 bonthaken.

Meer keus in sluitingen:

Bonthaken zijn tevens leverbaar in andere kleuren. Of wil je toch liever een ander type SLUITING gebruiken?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Bonthaken en Ogen Zwart

  • Merk: Prym
  • Model:261453
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,60


Gerelateerde producten

Huishoudnaalden - Naainaalden voor herstelklusjes

Huishoudnaalden - Naainaalden voor herstelklusjes

Huishoudnaalden prima kwaliteitHuishoudnaalden prima kwaliteit - naainaalden voor allerlei naaiklusj..

€2,75

Bonthaken en Ogen Bruin

Bonthaken en Ogen Bruin

BonthakenBonthaken - Bruine sluiting voor zware jas of gebreid vestFournituren - Sluitingen voor kle..

€5,60

LAATSTE SET: Bonthaken en Ogen Grijs OP=OP

LAATSTE SET: Bonthaken en Ogen Grijs OP=OP

BonthakenBonthaken - Grijze sluiting voor zware jas of gebreid vestFournituren - Sluitingen voor kle..

€3,95 €5,60

Bonthaken en Ogen Beige

Bonthaken en Ogen Beige

BonthakenBonthaken - Beige sluiting voor zware jas of gebreid vestFournituren - Sluitingen voor kled..

€5,60

Tags: Haken en ogen, bonthaken, bonthaak, sluiting, sluiting voor bontjas, sluiting voor vest, sluiting voor jas, sluiting voor zware jas, jas zonder sluiting, vest zonder sluiting, jassluiting, vestsluiting