• BH-Verlenger zwart 38 mm - Plasticvrije verpakking

Verlengstuk voor Beha Medium

Verlengstuk voor Beha Medium – 38mm, 2 haakjes – ZWART

Fournituren – Behasluiting. Het aanschaffen van een goede beha is niet de gemakkelijkste klus die er is. Daarom ben je extra zuinig op een bh die goed en lekker zit. Wordt de beha op een gegeven moment iets te strak in de omtrek, maar voldoet de cupmaat nog prima? Maak het jezelf dan gemakkelijk met dit bh verlengstuk van A-leverancier Milward. De beha-verlenger haak jij gemakkelijk aan de sluiting van jouw beha. Omdat je de bh-verlenger op 3 standen kunt stellen, kun jij variëren met de omtrekmaat, waardoor jouw bh altijd past. Dit model is 38mm breed en voorzien van 2 haakjes, die jij op 3 standen kunt stellen. Kleur: Zwart. Verkoop per stuk.

BH-verlengers zijn VERKRIJGBAAR in verschillende breedtematen en kleuren. Kies dus het model dat het dichtste aansluit bij jouw BH.

BH te strak?

Heb je eindelijk een beha gevonden die goed zit en voldoende steun geeft aan jouw borsten en rug, is de omtrek weer te strak: het zit niet altijd mee. Gelukkig heeft Prym hier een oplossing voor: met een beha verlengstuk kun jij eenvoudig de omtrekmaat van jouw beha vergroten.

Hoe werkt dat dan?

Een BH-sluiting bestaat uit een haak en een oog. Op de bh verlenger vind jij een vergelijkbare haak en oog op verschillende afstanden. Door het verlengstuk tussen jouw bh-sluiting te bevestigen, kan jij dus variëren met de omtrekmaat. Makkelijk, toch? Het licht-elastische beha verlengstuk is voorzien van zogenaamd soft materiaal, voor extra draagcomfort.

Specificaties:

Samenstelling: 86% polyamide, 14% elasthan. Breedte: 38mm. BH verlengstuk met 3 x 2 haken. Kleur: Zwart. Wordt geleverd in een papieren verpakking. Lees HIER meer over Milward: fournituren van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs in een papieren verpakking.

Alternatieven:

BH verlengstukken bestaan in verschillende kleuren en breedtematen. Voor een lage rugsluiting gebruik jij een speciale rugverlenger.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

BH-Verlenger zwart 38 mm - Plasticvrije verpakking

  • Merk: Milward
  • Model:9771746
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

BH Lage rug sluiting 20mm wit

BH Lage rug sluiting 20mm wit

BH bandjes Lage RugsluitingBH bandjes Lage Rugsluiting - Geen ontsierende bandjes op jouw rugFournit..

€9,95 €12,50

BH Lage rug sluiting 20mm zwart

BH Lage rug sluiting 20mm zwart

BH bandjes Lage RugsluitingBH bandjes Lage Rugsluiting - Geen ontsierende bandjes over jouw rugFourn..

€9,95 €12,50

BH-Verlenger zwart 28mm - Plasticvrije verpakking

BH-Verlenger zwart 28mm - Plasticvrije verpakking

Verlengstuk voor Beha smalVerlengstuk voor Beha smal – 28mm, 2 haakjes – ZWARTFournituren – Behaslui..

€2,95 €2,95

OPRUIMING: BH-Verlenger wit 40 mm 3x2 haken

OPRUIMING: BH-Verlenger wit 40 mm 3x2 haken

Verlengstuk voor Beha MediumVerlengstuk voor Beha Medium – 40mm, 2 haakjes – WITFournituren – Behasl..

€3,95 €4,60

Tags: BH verlenger, bh verlengstuk, bh sluiting beha verlenger, beha verlengstuk, beha sluiting, b-h sluiting, b-h verlenger b-h verlengstuk, BH sluiting, BH verlenger, BH verlengstuk, beha te strak, BH te strak bh te strak b-h te strak, bustehouder verlengen, beha verlengen, bh verlengen, BH verlengen