• BH-Verlenger wit 50mm - Plasticvrije verpakking

Verlengstuk voor Beha breed

Verlengstuk voor Beha breed – 50mm, 3 haakjes – WIT

Fournituren – Behasluiting. Het aanschaffen van een goede beha is niet de gemakkelijkste klus die er is. Daarom ben je extra zuinig op een bh die goed en lekker zit. Wordt de beha op een gegeven moment iets te strak in de omtrek, maar voldoet de cupmaat nog prima? Maak het jezelf dan gemakkelijk met dit bh verlengstuk van Milward. De beha-verlenger haak jij gemakkelijk aan de sluiting van jouw beha. Omdat je de bh-verlenger op 3 standen kunt stellen, kun jij variëren met de omtrekmaat, waardoor jouw bh altijd past. Dit model is 50mm breed en voorzien van 3 haakjes, die jij op 3 standen kunt stellen. Kleur: Wit. Verkoop per stuk.

BH-verlengers zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en in deze maat in 3 kleuren. Kies dus het model dat het dichtste aansluit bij jouw BH. Draag jij een beha onder een shirt met een laag uitgesneden rug? Verleng dan jouw bh-bandjes met de beha-bretels voor een lage rugsluiting.

BH te strak?

Heb je eindelijk een beha gevonden die goed zit en voldoende steun geeft aan jouw borsten en rug, is de omtrek weer te strak: het zit niet altijd mee. Gelukkig is hier een oplossing voor: met een beha verlengstuk kun jij eenvoudig de omtrekmaat van jouw beha vergroten.

Hoe werkt dat dan?

Een BH-sluiting bestaat uit een haak en een oog. Op de bh verlenger vind jij een vergelijkbare haak en oog op verschillende afstanden. Door het verlengstuk tussen jouw bh-sluiting te bevestigen, kan jij dus variëren met de omtrekmaat. Makkelijk, toch? Het licht-elastische beha verlengstuk is voorzien van zogenaamd soft materiaal, voor extra draagcomfort.

Specificaties:

Samenstelling: 86% polyamide, 14% elasthan. Breedte: 50mm. BH verlengstuk met 3 x 3 haken. Kleur: Wit. Wordt geleverd in een papieren verpakking. Lees HIER meer over Milward: fournituren van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs in een plasticvrije verpakking.

Alternatieven:

BH verlengstukken bestaan in verschillende kleuren en breedtematen. Voor een lage rugsluiting gebruik jij een speciale rugverlenger.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

BH-Verlenger wit 50mm - Plasticvrije verpakking

  • Merk: Milward
  • Model:9771777
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

BH Lage rug sluiting 20mm wit

BH Lage rug sluiting 20mm wit

BH bandjes Lage RugsluitingBH bandjes Lage Rugsluiting - Geen ontsierende bandjes op jouw rugFournit..

€9,95 €12,50

OPRUIMING: BH-Verlenger wit 40mm 3x3 haken

OPRUIMING: BH-Verlenger wit 40mm 3x3 haken

Verlengstuk voor Beha MediumVerlengstuk voor Beha Medium – 40mm, 3 haakjes – WITFournituren – Behasl..

€3,95 €4,60

BH-Verlenger zwart 50mm - Plasticvrije verpakking

BH-Verlenger zwart 50mm - Plasticvrije verpakking

Verlengstuk voor Beha breedVerlengstuk voor Beha breed – 50mm, 3 haakjes – ZWARTFournituren – Behasl..

€2,95

LAATSTE VERPAKKING: BH-Verlenger wit 75mm - OP=OP

LAATSTE VERPAKKING: BH-Verlenger wit 75mm - OP=OP

Verlengstuk voor Beha Extra breedVerlengstuk voor Beha Extra breed – 75mm, 4 haakjes – WITFourniture..

€4,95 €5,60

Tags: BH verlenger, bh verlengstuk, bh sluiting beha verlenger, beha verlengstuk, beha sluiting, b-h sluiting, b-h verlenger b-h verlengstuk, BH sluiting, BH verlenger, BH verlengstuk, beha te strak, BH te strak bh te strak b-h te strak, bustehouder verlengen, beha verlengen, bh verlengen, BH verlengen, milward