• AANBIEDING: Applicatie Dora - Strijkplaatje Animatie

Nickelodeon Strijkplaatje.

Nickelodeon Strijkplaatje: Kledingapplicatie Dora.

Fournituren: Kledingapplicatie - Strijkplaatje. Die lastige vlek of die scheur in de broek in kinderkleding kun je mooi maskeren met zo'n opstrijkbare kledingapplicatie. En de jonge fans van Nickelodeon, vinden dit Dora strijkplaatje misschien wel zo leuk dat zij ze ook zonder aanleiding op de kleding willen laten strijken. Gewoon, om een jas of kinderbroek op te leuken. Deze afbeelding van Dora is 7,6 x 4,6centimeter. Jij bevestigt deze applicatie met behulp van een strijkbout. Verkoop per stuk.

Voor kinderen kun jij kiezen uit diverse modellen strijkplaatjes of kledingapplicaties. Gebruik jij de kleding-applicatie om een groter gat in kinderjeans te bedekken? Bevestig in dat geval aan de binnenkant van de kleding opstrijkbaar jeans reparatiedoek ter versteviging. Zo weet jij zeker dat de broek of het shirt achter het strijkplaatje niet uit gaat scheuren. Het gebruik van een persdoek voorkomt schade aan de kleding of vlekken op jouw strijkbout.

Applicatie voor kleding.

Een kledingapplicatie gebruik jij om kleding te versieren of op te leuken en is bovendien prima geschikt om een gaatje of vlek te verbergen. Alles dat je nodig hebt om de applicatie vast te maken is je strijkijzer. Wel adviseren wij jou om de applicatie voor de zekerheid ook met een paar steekjes vast te naaien, zeker op plekken waar de kleding onder spanning staat.

Ideale oplossing voor kinderkleding.

Heb jij een gaatje of een lastige vlek in (kinder)kleding, die je wilt maskeren? Strijk er een applicatie op en de kleding is weer als nieuw. Laat de kids zelf de leukste applicatie uitzoeken: Succes verzekerd! En deze tekenfilm applicaties zijn super favoriet bij de jonge fans.

Gebruiksaanwijzing:

Stel je strijkijzer in op stand 3 voor Katoen. Leg de applicatie op de juiste plek. Vervolgens 25 seconden met lichte druk opstrijken. Vervolgens draai je de kleding om en strijkt aan de achterkant nogmaals over dezelfde plek. Even laten afkoelen. Klaar! Zet jij de applicatie voor de zekerheid nog met een paar steekjes vast?

Houd rekening met de ondergrond waar je de applicatie op wilt strijken: deze moet schoon en onbehandeld zijn en geschikt voor strijken op de heetste stand. Als de applicatie vastzit, kun je de kleding zonder probleem in de wasmachine doen.

Specificaties:

Geborduurde Kledingapplicatie Nickelodeon. Afmeting: 76 x 46mm. Model: Dora.

Meer keus?

In onze serie met tekenfilm figuren zijn meerdere personages beschikbaar. Gebruik voor het bevestigen van een applicatie altijd een persdoek: deze wordt transparant wanneer jij de doek iets vochtig maakt. Zo zie jij precies wat je doet en blijf jij niet met jouw strijkijzer aan de kleding plakken. Voor spijkergoed is het verstandig om de achterkant van een gat extra te verstevigen met reparatiedoek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Applicatie Dora - Strijkplaatje Animatie

  • Merk: Opry
  • Model:10232772
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,25
  • €2,50


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Jeans reparatiedoekJeans reparatiedoek - Voor repareren van denim en spijkerstofReparatiedoek voor j..

€2,25

Strijkplaatje - Kledingapplicatie Pleister

Strijkplaatje - Kledingapplicatie Pleister

Applicatie - Strijkplaatje PleisterApplicatie - Strijkplaatje Pleister om kleding te versieren of op..

€2,50

AANBIEDING: Applicatie Belle in lijst

AANBIEDING: Applicatie Belle in lijst

Applicatie.Applicatie om kleding te versieren of op te leuken. Ook prima geschikt om een gaatje of v..

€2,50 €3,25

Tags: Applicaties, gaatje in jas repareren, kledingapplicaties online, strijkapplicatie, strijkplaatje, embleem, embleempje, plakplaatje, borduursel, borduurplaatje, geborduurd plaatje