• GOEDKOOP: Sluiting Noors Jeppe 55mm

Noorse sluiting voor truien en vesten.

Noorse sluiting voor truien en vesten - Haak en oog.

Sluiting voor kleding - Zoek jij een originele sluiting voor kleding? Deze Noorse sluiting is een klassieke, sierlijke sluiting en wordt gebruikt voor de sluiting van vesten en jasjes, of voor een open kraag in een dikke wollen trui. De Noorse sluiting is een traditionele kledingsluiting, die nog stamt uit de tijd van de Vikingen. De sluiting bestaat uit een haak en een oog, dat jij eenvoudig met naald en draad aan de kleding kunt naaien. Model: Jeppe. Verkoop per stuk.

Een Noorse sluiting zet jij vast met mat siersteekgaren - voor wollen kleding kan je HIER de juiste kleur stopwol kiezen om de sluiting mee vast te naaien. Liever een ander model? We hebben meerdere Noorse sluitingen voor je - jij mag kiezen.

Vest zonder sluiting?

Steeds meer gebreide vesten worden in de winkel verkocht zonder sluiting. Sierlijk misschien, maar niet altijd even praktisch. Zeker op de fiets of met veel wind is het niet prettig als je vest steeds open waait. Een Noorse sluiting kan dit probleem gemakkelijk verhelpen. De Noorse sluiting is een sierlijke variant op een haak en een oog. Een Noorse sluiting is één van de oudst bekende manieren om kleding te openen en te sluiten en heeft dus een rijke historie in de kostuumgeschiedenis.

Hoe werkt een noorse sluiting?

De Noorse sluiting bestaat uit een rijk versierde haak en een bijpassend oog. De haak naai je met een paar steekjes vast aan de overslag van het vest, het oog bevestig je op het andere pand. Je kunt ervoor kiezen om de haak te verbergen onder de overslag, zodat je de sluiting niet ziet als het vest gesloten is. Veel mensen kiezen er voor om de haak juist zichtbaar te vernaaien, zodat je de sluiting ook ziet als het vest gesloten is. Je kunt kiezen voor 1 enkele sluiting, of meerdere sluitingen onder elkaar combineren. Over het algemeen werk je dan met een oneven aantal, dus bijvoorbeeld 3 sluitingen onder elkaar.

Specificaties:

Materiaal: Rijkelijk versierd, roestbestendig metaal. Een Noorse sluiting bestaat uit een haak- en een oog-gedeelte. Totale lengte: 5,5cm. Verkoop per stuk.

Makkelijk vastnaaien:

Zet de Noorse sluiting vast met siersteekgaren of met stopwol. Er zijn nog meer modellen beschikbaar, dus kijk rustig welke jij de mooiste vindt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Sluiting Noors Jeppe 55mm

  • Merk: Opry
  • Model:1106
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Sluiting Noors Elias 55mm

GOEDKOOP: Sluiting Noors Elias 55mm

Haken en ogen - Noorse sluiting.Haken en ogen - Noorse sluiting voor truien en vesten.Sluiting voor ..

€3,50

GOEDKOOP: Sluiting Oudzilver - Noorse sluiting Olav 60mm

GOEDKOOP: Sluiting Oudzilver - Noorse sluiting Olav 60mm

Noorse sluiting voor truien en vesten.Noorse sluiting voor truien en vesten - Haak en oog.Sluiting v..

€2,50

Gütermann Siersteek garen - Kies een kleur

Gütermann Siersteek garen - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€2,80

Stopwol Zwart

Stopwol Zwart

Kaartje stopwol van Regia.Stoppen klinkt misschien ouderwets, maar aan de andere kant… Met een klusj..

€1,59

Tags: Metalen sluiting, noorse sluiting, vestsluiting, sluiting, haak en oog, haak, houwtje touwtje, jassluiting, sluiting voor wollen vest