• Voorbedrukt borduurpakket Zwaan - Inclusief borduurring

Borduren voor beginners.

Borduren voor beginners: Voorbedrukt borduurpakket Zwaan met rozen.

Fournituren - Handwerken: Borduren zonder telpatroon. Net begonnen met borduren? Of ga jij het borduren aan één van jouw (klein)kinderen leren? Dit borduurpakket van een mooie zwaan is een gemakkelijk en overzichtelijk borduurpakket om te kunnen starten met deze leuke hobby. In het complete borduurpakket vind jij alles, dat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen. Het borduurgaren, de borduurstof en de borduurnaald zijn inbegrepen, evenals een duidelijke NL instructie. Het patroon is op de stof gedrukt: gemakkelijker wordt het niet! Het borduurpakket wordt geleverd inclusief GRATIS borduurring. Afmeting: 15cmØ. Eenvoudig - vanaf 13 jaar. Verkoop per stuk.

In dit borduurpakket vind je het benodigde garen om deze afbeelding te kunnen maken. Wil jij dezelfde afbeelding nog eens borduren? In onze voordeelverpakking met 20 kleuren borduurgaren vind jij alle kleuren die je nodig hebt. Ook handig: een klein, voordelig borduurschaartje om de draadjes op maat en mee af te knippen!

Starten met borduren.

Borduren is een heerlijk ontspannend tijdverdrijf. Als jouw pakket niet te groot is, neem je het ook gemakkelijk mee voor onderweg. Span jouw borduurstof in de meegeleverde borduurring en borduur kleur voor kleur volgens het voorbedrukte kleurenschema op de stof.

Compleet borduurpakket: alles dat je nodig hebt.

Een borduurpakket vanNeedle Art World bevat alles dat je nodig hebt om kennis te maken met borduren. Het borduurgaren, het borduurstramien en een speciale borduurnaald zijn inbegrepen in de verpakking. Daarnaast bevat dit kleine borduurpakketje een duidelijk Nederlandstalige instructie. Het borduurpatroon is op de borduurstof voorbedrukt en het patroon is bovendien nogmaals toegevoegd op papier. Je kunt dus direct aan de slag! Klaar met borduren? Dan kan jij de afbeelding ophangen in de meegeleverde borduurring.

Specificaties:

Materiaal: Voorbedrukte borduurstof en borduurgaren: 100% katoen. Stalen borduurnaald. NL instructie inbegrepen + het borduurpatroon op papier. EXTRA: gratis borduurring. Model: Zwaan met rozen. Dit borduurpakket is geschikt voor iedereen die met borduren begint - vanaf 13 jaar.

Toch liever een andere afbeelding?

Dan kan jij HIER een andere keuze maken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Voorbedrukt borduurpakket Zwaan - Inclusief borduurring

  • €15,95


Gerelateerde producten

Vase of Pansies - Voorbedrukt borduurpakket

Vase of Pansies - Voorbedrukt borduurpakket

Borduren zonder telpatroonBorduren zonder tellen: Voorbedrukt borduurpakket Viooltjes.Borduurpakket ..

€15,95

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

GOEDKOOP: Draadschaartje - Compact schaartje voor naaigaren

Snipperschaartje - DraadschaartjeSnipperschaartje - Draadschaartje voor het knippen van garenFournit..

€3,95

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

AANBIEDING: 20 kleuren borduurgaren

Vriendschapsbandjes maken.Vriendschapsbandjes maken met gesorteerd borduurgaren.Vriendschapsbandjes ..

€5,95 €7,50

Voorbedrukt borduurpakket Lente - Inclusief borduurring

Voorbedrukt borduurpakket Lente - Inclusief borduurring

Borduren voor beginners.Borduren voor beginners: Voorbedrukt borduurpakket Lentebloemen.Fournituren ..

€15,95

Tags: borduurpakket voorbedrukt, borduurpakket, geen telpatroon, kruissteek, borduren, voorgedrukt, bedrukte borduurstof, voorbedrukt borduurpakket, voorgedrukt borduurpakket, gemakkelijk borduurpakket, beginners, starters, startpakket borduren