Nieuw

Nieuw
Deze categorie wordt regelmatig gevuld met nieuwe artikelen c.q. nieuwe kleuren van artikelen. Bekijk en bestel nu de nieuwe kleuren reparatiedoek katoen of stopwol. Altijd de juiste kleur bij de hand voor herstel- en verstelwerk zorgt ervoor dat je jouw kleding een nieuw leven geeft. Repareren van kleding is immers duurzamer dan nieuwe kleren kopen. En bedenk: weggooien kan altijd nog!
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Easy Step
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboy's Easy Step. Deze uitwasbare halve antislip gel-zolen bieden demping bij het lopen en langdurig staan. Bieden tevens perfecte grip. Het fluweelachtige microvezel oppervlak biedt een zeer aangenaam draaggevoel. De teenvrije easy step laat voor..
€7,15
Gel Comfort
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboy's Gel Comfort Step. De dunne antislip gel-kussens stoppen het voorwaarts schuiven en geven de voet een veilige grip. ze verhinderen een branderig gevoel van de voetzolen bij het langdurig lopen of staan in schoenen met hoge hakken. ideaal voo..
€7,15
Gel Slip Stop
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboys Gel Slip Stop. De ultradunne, anti-slip gelpads stoppen het uitglijden in nauwsluitende schoenen met hoge hakken en geven de voet een stevige grip. Zelfklevend. Herbruikbaar. Inhoud 2 stuks...
€7,15
Gel Step
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboy's Gel Step. Deze halve antislip gel-zolen zijn geschikt voor alle schoenen. bieden demping bij het lopen en langdurig staan. Verhinderen het voorwaarts schuiven van de voet en zorgen voor de perfecte grip. De teenvrije gel step laat voor de v..
€7,15
Hiel Gel pad
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Shoeboy's Hiel Gel kussen. Perfecte hieldemping en steun bij elke stap. reukloos en vrij van weekmakers. de gel heel blijft dankzij een opstaande rand altijd goed op de plaats in de schoen. geschikt voor elk type sport- en vrijetijdsschoen. InhoudL 2..
€7,15
Paspelband katoen
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Paspelband 10mm katoen Wat is paspelband eigenlijk? Paspelband is een stuk stof met een koordje er door heen. Het wordt verwerkt tussen twee naden voor een mooie afwerking of juist een hele opvallende afwerking. Prijs per meter...
€0,99
Ribslint
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Ribslint.Ribslint is een glanzend polyester bandje dat je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Het is zeer stevig maar makkelijk plooibaar lint en daardoor zowel te gebruiken als versiering, als lintje om kleding te sluiten of als verstevigi..
€0,75
Diamond Painting kit 3 Armbanden Animal Print
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Compleet pakket Diamond Dotz 3 armbanden Animal Print. Het pakket bevat 3 armbanden met in 2 maten verstelbare drukknopen (kant en klaar om beplakt te worden), voorgesorteerde Diamond Dotz, stylus pen, een sorteerbakje, wax en duidelijke instructies...
€16,95
Diamond Painting kit 3 Armbanden Geometric
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Compleet pakket Diamond Dotz 3 Armbanden Geometric. Het pakket bevat 3 armbanden met in 2 maten verstelbare drukknopen (kant en klaar om beplakt te worden), voorgesorteerde Diamond Dotz, stylus pen, een sorteerbakje, wax en duidelijke instructies. Be..
€16,95
Diamond Painting kit Caldera Vista
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Compleet pakket Diamond Dotz Caldera Vista. Het pakket bevat hoogwaardig bedrukte canvas, voorgesorteerde Diamond Dotz, stylus pen, een bakje, een potje wax en duidelijke instructies. Het patroon op het canvas is voorbedrukt met speciale lijm. Plak e..
€65,99
Diamond Painting kit Disney Anna
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Diamond Painting Kit Anna. Hoge kwaliteitsstof met kleurenopdruk, 100% polyester, Op kleur gesorteerde diamanten, Volledige werkwijze in 8 talen, Stylus pen, schaaltje, potje met was, Plastic zakjes voor het sorteren van de diamanten, ca. 22 x 22 cm ..
€27,59
Diamond Painting kit Disney Assepoester
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Diamond Painting Kit Assepoester.Hoge kwaliteitsstof met kleurenopdruk, 100% polyester, Op kleur gesorteerde diamanten, Volledige werkwijze in 8 talen, Stylus pen, schaaltje, potje met was, Plastic zakjes voor het sorteren van de diamanten, ca. 52 x ..
€46,25
Diamond Painting kit Disney Belle
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Diamond Painting Kit. Hoge kwaliteitsstof met kleurenopdruk, 100% polyester, Op kleur gesorteerde diamanten, Volledige werkwijze in 8 talen, Stylus pen, schaaltje, potje met was, Plastic zakjes voor het sorteren van de diamanten, ca. 47 x 72 cm / 18...
€46,25
Diamond Painting kit Disney Elsa
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Diamond Painting Kit Elsa. Hoge kwaliteitsstof met kleurenopdruk, 100% polyester, Op kleur gesorteerde diamanten, Volledige werkwijze in 8 talen, Stylus pen, schaaltje, potje met was, Plastic zakjes voor het sorteren van de diamanten, ca. 22 x 22 cm ..
€27,59
Diamond Painting kit Disney Pooh
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Diamond Painting Kit Pooh. Hoge kwaliteitsstof met kleurenopdruk, 100% polyester, Op kleur gesorteerde diamanten, Volledige werkwijze in 8 talen, Stylus pen, schaaltje, potje met was, Plastic zakjes voor het sorteren van de diamanten, ca. 22 x 22 cm ..
€27,59
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019