Naainaalden

Naainaalden
Voor welke stof heb je een naainaald nodig? We hebben ze allemaal: naainaalden voor fijn naaiwerk tot het naaien van leer. Kies een gesorteerd setje met allerhande naainaalden voor klusjes in en om het huis of een set met allerhande naainaalden voor de doe-het-zelver, om bijvoorbeeld een tent of leren meubels te repareren. Voor de hobby-isten is er een setje met allerhande handwerk naainaalden, maak je graag knuffels kijk dan eens naar de speciale poppennaalden. Rijgnaalden zijn geschikt om koord of elastiek door een tunnel te halen. Kromme naalden zijn ideaal voor het werken met zware meubelstoffen. We hebben speciale naalden voor slechtzienden. Trots zijn we op de Black Gold naalden van Clover: voor wie werkt met quilts is dit echt het neusje van de zalm.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Assortiment Naalden
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Dit handige bewaardoosje van Prym bevat een assortiment aan naalden voor naai- en handwerkjes.De verpakking bevat in totaal 30 stalen naalden. Met naainaalden, borduurnaalden en stopnaalden heb je voor elk klusje de juiste naald.Een mooi setje om ken..
€3,80
AANBIEDING: Naainaalden
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Goedkope Naalden.Goedkope Naalden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. Dit zijn prima naainaalden voor het naaien van kleding, gordijnen enzovoort. Je ontvangt een gesorteerd setje voordelige na..
- 25% €1,50 €2,00
Naainaalden Staal (naald en draad)
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Dat is handig: Naainaalden, waarbij de meest voorkomende kleuren garen al door het oog van de naald gehaald zijn.Deze verpakking van Prym bevat 10 handnaalden met 9 kleuren garen in een plat, hersluitbaar doosje.Deze verpakking is makkelijk om mee te..
€4,99
Huishoudnaalden
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een setje handnaalden is onmisbaar in ieder huishouden.Verpakking bevat 12 stalen naalden in verschillende maten voor veel voorkomende klusjes, zoals een knoop aanzetten of een zoom of zak repareren.De goudkleurig uitgevoerde ogen zijn gelijkmatig ge..
€2,60
Naainaalden Nikkelvrij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Nikkelvrije naalden.Nikkelvrije naalden: een setje handnaalden is onmisbaar in ieder huishouden.Deze verpakking bevat 12 zwarte naalden in verschillende maten voor veel voorkomende klusjes, zoals een knoop aanzetten of een zoom of zak repareren.De og..
€2,29
Naainaalden Nr. 1-5
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naainaalden van Prym voor de hand.Verpakking bevat 16 lange stalen naainaalden met goudkleurig oog, nr.1-5.Bij naainaalden geldt: hoe hoger het nummer, des te dunner de naald. De lengte van een naald en de grootte van het oog zijn bij elk naaldtype o..
€2,60
Naainaalden Nr. 3-7
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naainaalden van Prym voor de hand.Verpakking bevat 20 lange stalen naainaalden met goudkleurig oog, nr.3-7.Bij naainaalden geldt: hoe hoger het nummer, des te dunner de naald. De lengte van een naald en de grootte van het oog zijn bij elk naaldtype o..
€2,60
Naainaalden voor slechtzienden Nr. 5-9
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Speciale naalden met een gespleten oog van Prym voor iedereen die moeite heeft om de draad door het oog van de naald te krijgen.Deze eenvoudige draaddoorvoer is uitermate geschikt voor voor slechtzienden.Voor iedereen zonder gezichtsproblemen is het ..
€3,00
Modistennaalden Nr. 5-10
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Prym modistennaald of hoedennaald.Modistennaalden zijn lange naalden met een rond oog. Ze worden niet alleen gebruikt door hoedenmakers, maar zijn ook prima geschikt voor smock- en plissé-werk.Verpakking bevat 16 stalen naalden, nr 5-10. en is van st..
€3,00
Leernaald voor de hand
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Leernaalden van Prym voor de hand, voor leer, kunstleer of skai.Met deze leernaalden steek je moeiteloos door dit speciale materiaal. De driehoekige punt prikt door het materiaal zonder het te scheuren.Voor het repareren van tassen, jassen, schoenen ..
€4,60
Naalden voor doe-het-zelvers
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Speciaal voor doe-het-zelvers: Verpakking met handnaalden van Prym.Deze complete set met ambachtsnaalden maken elke klus mogelijk.De verpakking bevat 5 stalen naalden: Een leernaald met kenmerkende driehoekige punt, een speciale zeilnaald, tapijtnaal..
€4,80
Stoffeerdersnaalden gebogen nr. 2,4 en 5
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De gebogen stoffeerdersnaalden van Prym zijn uitermate geschikt voor het verwerken van meubelstoffen.De verpakking bevat 3 verschillende maten, namelijk nr. 2, 4 en 5. Deze naalden zijn van staal en hebben een groot oog. Door de kromme vorm kun je ex..
€3,80
Matrasnaalden 25cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Deze Matrasnaalden van Prym hebben een rechte punt.Matrasnaalden gebruik je bij de verwerking van meubelstoffen of bij het capitonneren van kussens. De naalden zijn zeer lang en stevig, waardoor je ook door dikke matraskussens kunt steken.De verpakki..
€9,60
10 Speciale hobbynaalden
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Een Prym assortimentsverpakking van 10 speciale naalden, voor het maken van allerhande handwerkprojecten.In deze verpakking vind je 5 crewelnaalden voor fijn borduurwerk, 1 grote borduurnaald met punt, 1 kromme naald, 2 fijne stompe borduurnaalden en..
€4,20
Poppennaalden
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Voor het maken of repareren van poppen of teddyberen gebruik je het beste Prym poppennaalden.Dit zijn fijne, extra lange naalden. Zelfs dimensionale figuren zijn voor deze naalden geen probleem.Daarnaast zijn de naalden ideaal voor 'soft sculpture ',..
€4,80
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020