Opbergkoffer voor Fournituren.

Opbergkoffer voor Fournituren en naaigaren – Flexibele vakverdeling.

Fournituren of Naaigaren bestellen? Dan heb je ook een opbergsysteem nodig om je garenklosjes, centimeter, schaar en dergelijke netjes netjes op te ruimen. Dat scheelt jou ruimte en tijd, die je bespaart door onnodig zoeken naar een kleurtje garen of een setje naalden. Deze handige kunststof opbergkoffer van Prym is ideaal voor het bewaren van naaigaren en voor kleine fournituren. Deze opbergbox is voorzien van een verstelbare vakverdeling, zodat jij er niet alleen klosjes naaigaren in kwijt kan, maar ook andere fournituren in kunt opbergen. Omdat het deksel van de opbergbox doorzichtig is, zie je snel wat je nodig hebt. Bovendien is de box voorzien van een opening met duurzaam kliksysteem. Wil jij de koffer meenemen? Gebruik het stevige handvat. Omdat jij de koffer bovendien staand weg kunt zetten, bespaar jij veel ruimte. Voorzien van 15 vakken plus twee extra voorvakken. Geschikt voor het bewaren van klosjes garen, van elk willekeurig merk, met een looplengte van 100, 200 of 500 meter en voor al jouw fournituren. Verkoop per stuk.

Behalve deze en andere transparante koffers voor fournituren en naaigaren, heeft Prym het Clickbox systeem. Zowel voor het compacte opbergsysteem als voor de Jumbo Clickbox zijn losse uitbreidingssets beschikbaar.

In één oogopslag.

Het transparante deksel van dit opbergsysteem van Prym biedt ruimte aan al jouw fournituren: groot en klein. De vakverdeling van deze naaikoffer is uitermate geschikt voor het bewaren van klosjes garen en spoeltjes. Maar ook andere hobby-artikelen en fournituren berg je gemakkelijk en overzichtelijk op in deze handige doorzichtige naaidoos. Door te varieren met de vakverdeling kan jij ook grotere fournituren in jouw naaikoffer kwijt.

Box met stevig handvat en neerzetfunctie.

De stevige naaikoffer is voorzien van een transparant deksel, dat jij kunt openen met een kliksluiting. De koffer kan probleemloos op zijn zijkant worden weggezet of meegenomen: het stevige handvat ligt gemakkelijk in de hand. De vakverdeling is uitneembaar, zodat jij kunt variëren met de vakgroottes. Aan de voorzijde van de koffer vind jij 2 extra vakken voor een schaar of tornmesje. De stevige koffer is zeer geschikt voor vervoer: makkelijk om mee te nemen naar jouw naailes of workshop dus!

Specificaties:

Materiaal: Kunststof. Kleur: Grijs met transparante deksel. De box beschikt over een flexibele vakverdeling van 2-17 vakken. De koffer is voorzien van een stevige handgreep en kan staand weggezet worden. Totale afmeting: 31 x 26 x 6cm. Exclusief inhoud.

Alternatieve opbergsystemen:

  • Garenkoffer
  • Transparante Naaibox
  • Prym Clickbox Systeem
  • Opbergring of doosje voor al jouw naaimachinespoeltjes

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaikoffer voor fournituren - Met vakverdeling

  • Merk: Prym
  • Model:612720
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Ring voor naaimachine spoeltjes - Tafelmodel met extra opbergruimte

Ring voor naaimachine spoeltjes - Tafelmodel met extra opbergruimte

SpoelenringSpoelenring met extra opbergruimte voor jouw naaitafelFournituren - Spoelenring met plaat..

€8,95

GOEDKOOP: Spoelendoos

GOEDKOOP: Spoelendoos

Opbergdoosje voor spoeltjesOpbergdoosje voor spoeltjes om je naaimachinespoeltjes in te bewarenFourn..

€3,95

Transparante naaibox - Box met 3 vakken voor jouw fournituren

Transparante naaibox - Box met 3 vakken voor jouw fournituren

Opbergbox voor Fournituren.Opbergbox voor Fournituren en naaigaren – Optimaal overzicht van jouw voo..

€29,95

Naaikoffer voor naaigaren - Met 48 vakken

Naaikoffer voor naaigaren - Met 48 vakken

Opbergkoffer voor Naaigaren.Opbergkoffer voor naaigaren – Opent aan 2 kanten.Fournituren - Naaigaren..

€29,95

Tags: Fournituren, Naaimand, breitas, opbergbox, kunststof naaimand, kunststof box, naaikoffer, naaidoos voor naaigaren, naaigaren opbergen, naaigaren bewaren, naaigaren sorteren, garenbox, garen opbergbox, garen opbergen, garen bewaren, garen sorteren, vakkendoos, doos met vakken, doos met vakverdeling, koffer met vakverdeling, vakkenbox