• Elastiek voor Mondkapjes Rond 2mm Wit

Mondkapjes Elastiek.

Mondkapjes Elastiek: wit rond elastiek wasbaar tot 60°.

Mondmasker elastiek nodig? Dit ronde elastiek is prima geschikt voor het dragen van mondkapjes: het is zeer rekbaar, heeft een zacht omhulsel en is wasbaar tot 60°. Je kunt dit smalle ronde elastiek gebruiken voor bevestiging van mondkapjes, maskers, hoeden enzovoort. Verkoop per meter, dus je bestelt precies het aantal meters dat je nodig hebt. Kleur: Wit.

Elastiek voor mondmasker.

Dit smalle witte elastiek is rond elastiek. Je kunt het vanwege de breedtemaat van 2mm Ø zeer goed gebruiken om (mond)maskers en mondkapjes vast te maken. Het is zeer rekbaar, heeft een zacht omhulsel en het mondkapjes elastiek is goed wasbaar tot 60°.

Zacht rond elastiek.

Rond elastiek wordt meestal gebruikt als elastisch koord. Je haalt het elastiek met behulp van een rijgnaald door een tunnel heen. Door het elastiek aan te trekken, wordt de tunnel strakker. Daarnaast kun je dit ronde elastiek gebruiken voor knutselwerk, bijvoorbeeld om kralen te rijgen.

Verdere info.

Het elastiek is soepel en rekbaar en omwonden met een zeer zacht omhulsel. Het koordelastiek is 2 mm dik. Wasbaar tot 60°.

Gebruik je dit elastiek in een tunneltje? Dan komt een rijgnaald zeker van pas. Omdat het ronde elastiek zeer rekbaar is, is het lastig om door te rijgen. Met een stompe rijgnaald doe je dit heel eenvoudig. Omdat je de rijgnaald bij het oog wat verder kunt openvouwen, kun je de rijgnaald ook gebruiken voor bredere soorten elastiek.

Specificaties:

Samenstelling: 65% textured polyester, 35% latex.Kleur: Wit.

Verkoop per meter. Vul je 1 in, dan ontvang je 1 meter, 2=2 meter enzovoort.

Wat heb je verder nodig?

Voor het naaien van katoenen mondmaskers gebruik je een stof van 100% katoen die goed wasbaar is. Naai het mondkapje bij voorkeur met naaigaren van katoen: dat is sterk en zacht en iets dikker dan synthetisch naaigaren. Wil je het mondkapje later ooit verven, bijvoorbeeld in een leuke of modieuze kleur, dan zal het garen meegeverfd worden: een bijkomend voordeel. Naai je mondkapjes met een universele naaimachinenaald, die is prima geschikt voor het verwerken van katoen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Elastiek voor Mondkapjes Rond 2mm Wit

  • Merk: Restyle
  • Model: 060.500
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €0,99
  • €0,49


Gerelateerde producten

Naaimachinenaalden universeel assorti

Naaimachinenaalden universeel assorti

Schmetz Naaimachinenaalden universeel.Schmetz Naaimachinenaalden universeel: voor bijna alle stoffen..

€2,11

Naaigaren katoen - Kies een kleur

Naaigaren katoen - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€2,55

AANBIEDING: Rijgnaalden voor elastiek

AANBIEDING: Rijgnaalden voor elastiek

Rijgnaalden.Rijgnaalden: Speciale Aktieprijs!Rijgnaalden van Opry hebben een extra groot oog. Rijgna..

€1,95 €2,49

GOEDKOOP: 5 lapjes stof Ivoor

GOEDKOOP: 5 lapjes stof Ivoor

Fat quarters.Fat quarters: 5 lapjes stof, ivoor.Lapjes stof in bijpassende lichte kleurtjes kun je v..

€9,95

Tags: Rond elastiek, hoedenelastiek, koordelastiek, elastiek wasbaar, mondkapjes, mondkapje, mondmasker, zelf mondkapje maken, mondkapje maken, mondmasker maken, mondmaskers maken, mondmasker zelf maken, corona, elastiek, soepel elastiek, rekbaar elastiek, zacht elastiek, elastisch koord, elastisch draad